GASTOZ PRETUKAO SUPRUGU: Evo šta mu je Zorica odgovorila na batine!
Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavlja se rijaliti i van televizije

GASTOZ PRETUKAO SUPRUGU: Evo šta mu je Zorica odgovorila na batine!

Stars -

Doskorašnji učesnik rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gastoz navodno je pretukao svoju devojku i učesnicu ovog rijalitija Zoricu Dukić, zbog čega je navodno bio i priveden, ali to je Zorica demantovala na Fejsbuku.

Naime, Gastoz, koji se ni ranije nije libio da napadne Zoricu, opet je pokazao da mu nije strano da digne ruku na žensku osobu. On je juče ujutro, samo nekoliko sati nakon što je finale rijalitija završeno, nasrnuo na Dukićevu u njenom stanu na Zvezdari, zbog čega je ceo slučaj završio u rukama beogradske policije.

"Gastoz je nju pijan izudarao, zbog čega ga je ona prijavila policiji, pa je priveden u stanicu na Zvezdari u kojoj se poprilično dugo zadržao. Zorica je takođe bila u policiji na saslušanju kako bi ispričala šta se tačno dogodilo", rekao je izvor za Kurir.

Koje povrede je zadobila Zorica nije bilo poznato do zaključenja ovog broja, kao ni to da li je protiv Nenada pokrenut bilo kakav postupak. Međutim, istog dana došlo je do velikog obrta u ovoj ujdurmi, kada je Dukićeva odlučila da mu oprosti što ju je pretukao i da se pravi kao da se ništa nije dogodilo, navodi naš izvor.Ona je u večernjim satima na društvenim mrežama objavila da nije bilo tuče između nje i njenog dečka.

"Odmah da demantujem laži!!! - napisala je Dukićeva status na svom Fejsbuk profilu koji je za manje od sat vremena lajkovalo više od 200 njenih fanova. Nedugo zatim Zorica je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj je sa Gastozom zagrljena i na kojoj on pokazuje srednji prst.

"Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas u krug vrti! Predstavljamo najlepši razbijeno krvavi nos, ruke, rebra itd! Sram da vas bude! Stop novinarskim nasiljima (?!) nad zaljubljenima", napisala je Zorica.

Nije im prvi put, Gastoz tukao Zoricu i ranije

Dukićeva i Gastoz su se već tukli i to pred kamerama i ostalim takmičarima koji su u neverici gledali kako Gastoz hvata za gušu svoju devojku.Incident je izbio kada se spomenuo izvesni Aleksandar Kujović, mladić iz Crne Gore koji se nedavno telefonom javio u vilu i rekao da zna da je Zorica prostitutka. Dukićeva je tada doživela nervni slom, počele su svađe a nakon toga joj je Gastozz stavio ruku preko usta i odveo je u kupatilo gde je počeo da je guši, udara.

"Ćuti i ne psuj, ti si moja devojka. Nemoj da te hvatam na glavu. Tišina", urlao je Gastoz i uhvatio je za gušu. O ovom sukobu pisao je čak i britanski "Dejli mejl".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track