VRELO LETO: Kežmana napala riba, Anu celulit
Foto: Damir Dervišagić

Fudbaler i pevačica na Adi Bojani

VRELO LETO: Kežmana napala riba, Anu celulit

Stars -

Mateja se na plaži opustio s devojkom Tarom Šumonjom, koja mu ne da nigde da mrdne bez nje, dok je Stanićeva sve vreme bila sa suprugom Momčilom Lavrnićem i sinom Vukom

Mateja Kežman ne može pošteno ni da se okupa na Crnogorskom primorju jer mu devojka Tara Šumonja diše za vratom.

Prati ga u stopu... Kežman i Tara
Prati ga u stopu... Kežman i Tara

U to se uverila i ekipa Kurira, koja je sportistu zatekla na Adi Bojani, gde boravi već nekoliko dana sa svojom izabranicom i troje dece iz braka sa prvom suprugom Emilijom.

Ništa od razvoda... Ana sa mužem i Kežmanom
Ništa od razvoda... Ana sa mužem i Kežmanom

Čim je došao na plažu, Mateja je sa sinovima Lazarom i Jakovom i ćerkom Aleksandrom vozio kajt, a potom se odmarao u kafiću. Tara je sve vreme bila uz njega, a kad je poželela da se osveži, povukla ga je za ruku i odvela do mora. Dugo su sedeli u plićaku, a Kežman ju je zaljubljeno gledao, dok ga je ona mamila na ljubavne igrice. Razmenjivali su poljupce, u a nekom trenutku mu je Tara masirala koleno.

Nije za pohvalu... Ana Stanić
Nije za pohvalu... Ana Stanić

Nakon pola sata vratili su se u kafić, gde su sreli Anu Stanić, koja je na moru sa suprugom Momčilom Lavrnićem i sinom Vukom. Pevačica je na sebi imala dvodelni kupaći kostim, koji je otkrio celulit na njenoj guzi. Ona nije ni pokušala da ga sakrije, ali zato jeste oči naočarima, a od sunčanice se zaštitila i velikim šeširom. Nije se razdvajala od Momčila, čime je demantovala glasine da se razvodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track