Najnovije vesti

MELJNIČENKOVI TRAŽE 2 MILIONA DOLARA: Sandra tuži upravu zgrade zbog kvarova u stanu
Foto: Profimedia

Luksuzna nekretnina

MELJNIČENKOVI TRAŽE 2 MILIONA DOLARA: Sandra tuži upravu zgrade zbog kvarova u stanu

Stars

Bivša modelsica Sandra Meljničenko podnela je tužbu protiv uprave zgrade u kojoj se nalazi njen stan u Njujorku i zahteva odštetu u visini od dva miliona dolara.

Naime, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka tuži upravni odbor, navodeći da su prikrivali kvarove na krovu, fasadi, vratima od terase i prozorima njenog dupleksa.

Problemi Meljničenkovih počeli su 2010, kada su kupili ovu luksuznu nekretninu u blizini Central parka za 12,2 miliona dolara, s namerom da je renoviraju i da u nju ulože još najmanje dva miliona. Kada su započeli radove, primetili su da krov prokišnjava, da prozori i vrata propuštaju i da je fasada puna rupa.

Sandra je pobesnela, posebno jer ju je menadžer neposredno pred potpisivanje kupoprodajnog ugovora uveravao da u njihovom dupleksu nema nikakvih problema. Zbog toga su morali da odlože renoviranje za godinu i po dana, kao i da potroše dodatna dva miliona dolara za razne troškove i naknade.

Pomenuta zgrada nalazi se u neposrednoj blizini Central parka, i u njoj se nekada nalazio hotel „Interkontinental“. Otkupila ju je 2006. godine kompanija „Anbau enterprajzes“ , koja ju je renovirala i dodala tri sprata. Stanari u ovoj nadgradnji imaju pomenute probleme, a među njima su i Meljničenkovi. Presuda se i dalje čeka.

Alo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...