Starleta iz „Parova“ proganja Todorovića na moru

KURIR TV U CRNOJ GORI Maja Stevović: Želim da me Žika Todorović odvali od seksa!

Stars -

Maja Stevović se svakog dana gola kupala na plaži ispred Srđanove kuće u Bigovi, ali je glumac tamo ipak nije video, već u kafani, gde su pričali o njenim silikonskim usnama

Srđan Žika Todorović nije znao šta ga je snašlo kad mu je u jednoj kafani na Crnogorskom primorju prišla starleta iz „Parova“ Maja Stevović.

Ostvarila svoj cilj... Maja Stevović
Ostvarila svoj cilj... Maja Stevović

Ova zgodna Crnogorka, čim je čula da je Žika došao u Bigovu, zapucala je u ovo malo mesto nadomak Tivta i svakog dana se gola kupala na plaži ispred glumčeve kuće. Ipak, njih dvoje se tu nisu sreli, ali zato jesu u lokalu u koji Todorović odlazi svakog dana na kafu i rakiju. Maja nije odustajala od cilja da upozna omiljenog glumca, u čemu je na kraju uspela, a svoje utiske je podelila sa ekipom Kurira.- Moj san se ostvario. Upoznala sam đavola u telu anđela. Srđan je savršen. Danima sam čekala da ga upoznam i konačno sam u tome uspela. On je stvarno pravi muškarac. Tako je opušten, prijatan, druželjubiv. Svašta bih radila s njim - rekla je starleta, a mi smo joj tražili da bude preciznija:- Želim da me Srđan odvali od seksa! Verujem da bi nam bilo lepo. Sviđa mi se i njegova seda bradica, daje mu pravi muževni šmek.

Insistirali smo od Stevovićeve da nam kaže o čemu je sve pričala sa Žikom dok su ispijali kafu, a ona nam je otkrila da su se najduže zadržali na temi silikona.- Srđanu je bilo neobično što imam silikone u usnama. Pitao me je da li me je bolelo dok mi ih je estetski hirurg punio. Kad sam mu objasnila kako izgleda taj proces, on mi je rekao da se devojke sa silikonom u usnama verovatno bolje ljube od onih koje ga nemaju. Uh, kako sam tad poželela da ga cokim. Ma, ovaj susret ću pamtiti ceo život - završava Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track