(FOTO) MAJKA ZA PRIMER: Pevačica Danijela Karić otkrila šta joj je najvažnije u životu
Foto: Privatna Arhiva

(FOTO) MAJKA ZA PRIMER: Pevačica Danijela Karić otkrila šta joj je najvažnije u životu

Stars -

Pevačica Danijela Karić iskoristila je tople julske dane kako bi sa sinom Filipom i ćerkom Monikom otputovala na odmor na Halkidiki, a društvo su joj pravili njena majka Hafa i otac Dragomir Karić, piše Story.

Od kada se prošle zime pevačica Danijela Karić (31) razvela od bivšeg fudbalera Nikole Martaća, potpuno je posvećena svojim mališanima, a najveću podršku, kao i uvek u životu, daju joj njeni roditelji. Zbog svega toga, ove godine rešila je da otputuje na odmor u Grčku sa svojom decom Filipom (8) i Monikom (6), ali i s majkom Hafom i ocem Dragomirom. Šarmantna plavuša ističe da uživa u lepom vremenu, toplom moru i bazenima sa slanom vodom na Halkidikiju.

- Filipu i Moniki najviše se sviđa to što ih na odmoru puštam da nešto kasnije legnu u krevet, što mogu duže da ostanu u vodi, a obožavaju i to što sam po ceo dan sa njima – kaže Danijela koja uživa na ovom prelepom grčkom poluostrvu i nastavlja da objašnjava kako se provodi na odmoru:

- Moji roditelji prvi put su sa mnom i mojom decom na moru. To nam se svima mnogo sviđa, a deca su se veoma obradovala jer do sada nikad nisu letovali sa njima. Baba i deda ispunjavaju im sve želje i kažu da više uživaju sada sa unučićima nego sa svojom decom dok su bila mlađa.Danijela je poznata kao osoba koja je potpuno sigurna u sve svoje odluke, a s obzirom na to da se ove godine suočila s velikom prekretnicom u svom životu, mnogi su se zapitali šta znači post koji je objavila: Moj život, moji izbori, moje greške, moje lekcije... Nije vaša stvar.- Poenta je da svako treba da vodi računa o sebi i svom životu i da ne zabada nos tamo gde mu nije mesto. U Srbiji živim poslednjih šest godina i videla sam koliko ljudima život prolazi u nebitnim stvarima. Nažalost, moram da konstatujem kako više vode računa šta se dešava kod komšije, nego kod njih. Utisak je da zbog toga svi žive lažne živote i ne poimaju suštinu. Ljudi ne shvataju da je najbitnije kad ste srećni sami sa sobom i da bi trebalo da budete to što jeste, a ne ono što drugi žele ili što vi mislite da drugi žele da vide.Ponosna je na svoje mališane i baš kao i svaka zadovoljna majka ističe da uživa u uspesima koje Filip i Monika postižu.

- Ne želim da budem pristrasna mama, ali mislim da su mi deca izuzetno talentovana za sport i umetnost i veoma sam srećna zbog toga. Najviše mi se sviđa to što su za svaku vanškolsku aktivnost sami pokazali interesovanje. Tu sam da podržim njihove izbore i da im dam vetar u leđa. Filip je završio drugi razred, a Monika će od septembra biti đak prvak. Kao i svaki dečak u njegovim godinama, probao je nekoliko sportova i hvalili su ga svi treneri, međutim, u poslednje vreme opredelio se za fudbal. Trenira u Čukaričkom, a kada je poslednju utakmicu igrao protiv Zvezde, trener suprotnog tima bio je oduševljen i tražio je da Filip pređe u Crvenu zvezdu, što je i bila njegova najveća želja. Ponosna sam na to što se sam izborio za takvu pažnju. Veoma je uporan i sve što zacrta uspe i da ostvari – priča Danijela i otkriva na koga liči njena ćerkica:

- Monika je moja umetnička duša. Mogu slobodno da kažem da je povukla sve na mene, pa čak i malo više. Recimo, mnogo bolje crta od mene i već pokazuje smisao za dekoraciju i detalje koji čak ni meni ne bi zapali za oko. Oponaša me u svemu i želi da bude kao njena mama, ali biće ona i mnogo bolja. (Smeh) Takođe, Monika trenira sportski ples već godinu i po dana u školi Dare to Dance. Osvojila je brojne medalje, ima ih ukupno 13, i baš uživa u tome. Voli i da glumi, pa je u školi Kreativno pero koju pohađa, snimila film u kojem je igrala glavnu ulogu i bila prava Alisa u Zemlji čuda. Ide i na časove klavira i zajedno vežbamo kod kuće svaki dan, što me veoma raduje s obzirom na to da sam i sama bila uspešna i posvećena tom instrumentu.

Danijela je planirala da čitavo leto provede sa decom, a uz to angažovaće se i na polju svoje prve profesionalne ljubavi – psihologije. Još za vreme studija u Londonu otkrila je da je veoma zanima dečija psihologija, pa tako sada uživa u odrastanju i razvoju svojih mališana. Budući da se razvela i da izgleda perfektno, pitanje nove emotivne veze postavlja se sve glasnije.

- Onaj ko planira takve stvari, ne uživa u njima. Moj stav je da je u životu sve stvar trenutka i sudbine. Nikad se ne zna koga možemo da sretnemo, upoznamo, a kada se dese iskrene simpatije i potreba da s nekim ostvariš nešto više od običnog poznanstva, ne postoji nikakav recept niti pravilo. Trenutno ne razmišljam o tim stvarima, a ponajmanje jurim. Sada sam fokusirana na decu i svu energiju koju imam usmeravam ka njima, da oni budu bezbrižni, zadovoljni, vaspitani i da ih što bolje usmerim u budućnost.

Piše: Ksenija KonićSa sajta Story.rs pročitajte:

Zbog ovoga će joj zavideti sve žene: Mustafa Sandal je jutros Emini priredio iznenađenje kojem niko ne bi odoleo (FOTO)Vest koja je šokirala dame širom sveta: Evo zbog čega lepi Boran-aga napušta glumu i domovinu (FOTO)Lepšu trudnicu niste skoro videli: Seka Aleksić jednostavno blista u drugom stanju (FOTO)Bebi šauer na srpski način: Nikola Rokvić je promenio najpopularniju tradiciju i to OVAKO (FOTO)Primećujete li sličnost? Aleksandra Prijović uživa na moru u najboljem mogućem društvu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track