ANA PORUČILA ĆAZIMU: Neću više da te vidim, džukelo!
Foto: Zorana Jevtić

TELEVISA PRESENTA

ANA PORUČILA ĆAZIMU: Neću više da te vidim, džukelo!

Stars -

Brzinska i tajna udaja Ane Nikolić (37) sa 11 godina mlađim reperom Stefanom Ðurićem Rastom glavna je estradna tema ovih dana, a njihovim odlaskom u hotel pevačicinog bivšeg ljubavnika Ćazima Osmanija priča je dobila primese telenovele!

Albanski biznismen je čestitao Ani udaju, zagrlio je i izljubio, dok je ona s Rastom napravila pravu feštu u njegovom klubu i poklonila mu majicu s porukom. Nikolićeva je bivšeg darivala belom majicom na kojoj je njena sulueta, naziv albuma „Labilna“, a ispod svega toga rečenica: „Neću više da te vidim, džukelo!“Iako je poruka bila veoma jasna, Ćazimu to uopšte nije smetalo. On je Anin poklon obukao sutradan i u toj majici je čekao bivšu i njenog supruga da ih isprati iz hotela. Ana je bila zadovoljna kad je videla Osmanijev stajling, dok je ona bila polugola. Na sebi je imala crnu providnu tuniku, kroz koju joj se videla guza. Podsećamo da je Ana prethodno veče publiku počastila pogledom na svoje gole grudi, koje su se nazirale kroz providni bodi.

Kad su mladenci napustili Poreč, Ćazim je otišao na poslovni sastanak. Ali nije menjao stajling! O novim poslovnim poduhvatima je pregovarao obučen u Aninu majicu, što nam je i potvrdio kad smo ga kasnije videli na njegovoj jahti.- Sviđa mi se majica! Ne skidam je, spavam u njoj! Baš je lepa. I Ana je lepa. Nisam se naljutio zbog ove rečenice, to je šala - rekao nam je Ćazim, koji je ubeđen da će gospođa Ðurić ponovo pevati u njegovom klubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track