Vlada Mandić dobar i kao konobar

Sportista na novom terenu

Vlada Mandić dobar i kao konobar

Stars -
Bivši rukometaš slavio početak rada svog restorana „Aleksandrija“ i pomagao osoblju
1 / 6

To je domaćin!Vlada Mandić otvorio je sinoć restoran domaće i tajlandske kuhinje pod imenom „Aleksandrija“ u YU biznis centru na Novom Beogradu.

Kako bi gosti bili zadovoljni i što bolje usluženi, Mandić ih je ne samo ljubazno dočekivao nego je i pomagao osoblju u nameštanju stolova i stolica, vredno donosio čaše, i sve to uz osmeh.

- Uvek sam spreman svima da pomognem, svima, pa i svojim ljudima - rekao je Vlada za Kurir.

Svečanom otvaranju restorana prisustvovalo je mnogo poznatih faca. Prvi je stigao Vladin najbolji drug, rukometaš i bivši dečko Nataše Bekvalac Ljuba Jovanović, potom su pristizali Raka Marić, estradni menadžer, voditelji Siniša Medić, Marijana Mićić, Katarina Vučetić. Slavlje je uveličala i pevačica Maja Nikolić. Među zvanicama i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, predsednik GO SNS Nebojša Stefanovića, te Vladini drugovi iz RK Partizan. Jasmina Ana mu je poklonila knjigu uz opasku da posvetu pročita kad bude sam. Među poslednjima stigao je Ognjen Kajganić s nalakiranim noktima.

Slavlje je u jednom momentu prekinula komunalna policija zbog glasne muzike, ali je gazda Vlada uspeo da se dogovori da orkestar stiša ton pa su gosti nastavili da se zabavljaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track