Najnovije vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST Arkanov sin: Moj otac je živ!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Mihajlo Ražnatović optužuje maćehu

ŠOKANTNA ISPOVEST Arkanov sin: Moj otac je živ!

Stars
03:26h

Hoću da Srbija zna istinu! Ceca ga u Aja Napi prijateljima predstavlja kao svog ujaka. Moji doušnici ga često viđaju u dvorištu vile, tvrdi sin Željka Ražnatovića

Mihailo Ražnatović, najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana tvrdi da je njegov otac živ i da je promenio lični opis.

Arkan je živ! Promenio je lični opis, živi na Kipru, a Ceca Ražnatović se prema njemu ponaša kao prema robu.Ovo tvrdi Arkanov najstariji sin Mihajlo Ražnatović, koji se tako pridružio bratu Vojinu u hajci na maćehu.Više nema moć- Dok zaluđene devojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere - napisao je Mihajlo na Fejsbuku ispod fotografije snimljene na aerodromu na kojoj je Ceca i jedan puniji gospodin koji joj nosi stvari.Mihajlo Ražnatović za Kurir tvrdi da sumnja da je upravo taj čovek njegov otac Željko. Prema njegovim rečima, Arkan je potpuno promenio lični opis, ugojio se i drži se po strani. Živi na Kipru u Cecinoj vili. A Ceca je, s druge strane, promenila ponašanje prema Arkanu.- Ceca izdržava Arkana i tretira ga kao psa. Hoću da Srbija zna istinu! Imam svoje ljude u Aja Napi koji mi sve prenose, a onda sam se i ja svojim očima uverio da je on živ. Znam da ga Ceca gostima koji s njom dođu na Kipar predstavlja kao svog ujaka. Moji prijatelji ga često viđaju u dvorištu vile. Ona Željka drži u šaci i ucenjuje ga. On više nema onu moć, a ona to koristi. Kao najstariji sin pozivam svog oca da se vrati u Srbiju, jer mu je bolje da robija u zatvoru nego da bude Cecin rob! - kaže Mihajlo Ražnatović za Kurir.Zvao VojinaOn dalje tvrdi da je Arkan lično zaustavio njegovog polubrata Vojina, koji je prethodnih meseci intenzivno napadao Svetlanu Ražnatović.- U vreme kad je Vojin javno napadao Cecu, ona je često išla na Kipar, verovatno da bi se sa Željkom posavetovala kako Vojina da skine s grbače. Ubrzo je Vojin prestao s napadima i obećao joj da to više neće raditi - rekao je Mihajlo Ražnatović.Inače, ovo nije prvi put da Arkana oživljavaju. Prošle godine portali širom bivše Jugoslavije preneli su „ekskluzivnu vest“ da je Ceca otišla na Tajland s Arkanom. Sajt koji je lansirao ovu vest kao dokaz za svoje tvrdnje naveo je Cecino ponašanje posle Arkanovog ubistva u januaru 2000. godine, odnosno to što pevačica nikom nije dozvolila da vidi telo mrtvog Ražnatovića.

Urbana legendaVELJKO: MOJ OTAC MI JE POSLAO POKLON ZA 18. ROĐENDAN!Kad je u decembru 2014. Ceca Ražnatović priredila proslavu za 18. rođendan sinu Veljku, narednih dana se šapatom prenosio ispad mladog Ražnatovića.Prema tvrdnjama svedoka, Veljko je u ranim jutarnjim satima u alkoholisanom stanju navodno izgovorio sledeću rečenicu:- Moj otac je živ i zdrav i poslao mi je poklon!

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

DRAGICA POD ISTRAGOM: Država češlja odakle joj pare za fondaciju

GEJ MINISTARKA ZA KURIR: Idem u Jagodinu kod Palme!PIKANTERIJE IZ GUČE Zar te nije sramota: Severina nije platila 250 evra šminkerki!

SRAMOTA: I dalje dokazujemo da smo se rodili!

OPASNO: Država opet uvela službenu tajnu

KRISTINA MLADENOVIĆ ZA KURIR: Nole me zvao na bazen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...