SVE JOJ PLAĆA: Gabrijela se uvalila kod dečka u stan
Foto: Instagram

Kao bubreg u loju

SVE JOJ PLAĆA: Gabrijela se uvalila kod dečka u stan

Stars -

Mlada pevačica Gabrijela Pejčev čitavo leto ne mrda iz Crne Gore, jer tamo živi kao bubreg u loju.

Otkad je pre dva meseca započela emotivnu vezu sa Milošem Medenicom, rukometašem Crvene zvezde, ona živi kao kraljica!

Pored toga što joj je obezbedio smeštaj, ona ne troši novac ni na druge stvari, prosto rečeno - živi na njegov račun.

"Pejčeva je presrećna sa novim izabranikom. Oni se toliko vole od samo početka da su kroz samo nekoliko dana počeli da žive zajedno. Gabrijela je mislila da je rano za takav korak, ali na Milošev nagovor uselila se u njegovu kuću u Budvi. U okviru te kuće oni imaju svoj apartman, njihovu oazu mira i sreće, u kojoj uživaju već skoro dva meseca. Kako sam načuo, to je samo uvertira za zajednički život u Beogradu", otkrio nam je Gabrijelin prijatelj od kojeg pevačica ništa ne krije.

"Pored toga što žive zajedno, on ne dozvoljava Gabrijeli ništa da plati. Njoj je to baš smetalo, jer je ona samostalna devojka već godinama i nije u tom fazonu, ali on je rešio da je tretira kao princezu, da on o svemu brine, a ona da samo uživa u njegovom društvu. Često idu na romantične večere, svirke uveče, a preko dana uživaju ili na nekoj fensi plaži, ili na jahti njegovog druga. Gabrijela se lepo uklopila sa njegovim društvom i njegovom rodbinom, sa kojima svakodnevno provode vreme. Baš je vole, lepo su je prihvatili i ne bi se bunili da im bude snajka", završava naš izvor, koji je insistirao da ostane anoniman.

Pozvali smo Gabrijelu da nam otkrije još neki detalj u vezi sa bajkovitom vezom u kojoj je sada, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive. Ostaje da vidimo gde će novopečeni par pronaći ljubavno gnezdo po povratku u prestonicu.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track