RAZOČARAN: Keba besan zbog Severine u Guči!
Foto: Damir Dervišagić

Ljut što su na trubu zvali snajku

RAZOČARAN: Keba besan zbog Severine u Guči!

Stars -

Dragan Kojić je razočaran jer njega niko nije zvao da održi koncert u centru Dragačeva. Toliko se iznervirao da ne može ni da se raduje zbog supruge svog sina Igora

Nastup Severine Kojić na 56. Saboru trubača podigao je veliku prašinu u javnosti! Deo publike jedva čeka da je čuje i vidi u Guči, a drugi su nezadovoljni što tradicionalnu srpsku feštu zatvara hrvatska pevačica.Ova druga grupa je brojnija za još jednog člana koji hejtuje Sevku, a to je ni manje ni više nego njen svekar Dragan Kojić Keba!Malo je nervozanKako Kurir saznaje, Keba je prvenstveno razočaran što njega niko nije zvao da održi koncert u centru Dragačeva! Toliko se iznervirao da ne može ni da se raduje zbog supruge svog sina Igora.- Dragan Kojić se godinama poznaje s ljudima iz organizacije čuvenog festivala trube i nadao se da će se ove godine i njega setiti. Kad je Severina dobila poziv za učešće, Kebine nade su još više porasle jer je mislio da je sasvim logično da i on bude na sceni sa snajkom, ali organizatori su pozvali Miroslava Ilića. I onda se Keba baš iznervirao. Koliko sam čuo, baš je bio ljut, odmah je zvao tog prijatelja i žalio se - kaže izvor Kurira iz Guče.Kako smo dalje saznali, Severina se baš pripremila za večerašnji nastup na Saboru. Njoj je veliki izazov što će nastupati u Guči i sve je podredila tom koncertu.U slavu trube- Seve je sve pesme prilagodila festivalu. Promenila je aranžmane i sve su u duhu Guče i trube. Zaista veoma profesionalno od nje. Žao mi je što je u medijima njen nastup dočekan na nož, jer ona je veliki umetnik koji ne poznaje granice i koji zaslužuje da bude ovde - smatra sagovornik Kurira.Severinin koncert na stadionu u Guči počinje u 21 sat. Nakon srpske snajke publiku će zabavljati Slavuj iz Mrčajevaca, Miroslav Ilić.

Nikad kraja tužbamaSEVKIN BIVŠI PRETI IGORU ZATVOROM!Milan Popović, Severinin bivši partner, naljutio se zbog toga što njen suprug Igor Kojić objavljuje fotografije njegovog sina Aleksandra na društvenim mrežama. Zbog toga je Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu podneo Predlog za donošenje privremene mere kojom želi da zabrani dalje objavljivanje dečakovih fotografija.Ako bi se Igor oglušio o ovu meru, za svaku sledeću objavljenu fotku morao bi da plati 5.000 kuna (oko 80.000 dinara), a ako ne plati taj iznos, novčanu kaznu bi mogla zameniti zatvorska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja