OPA, PREDSEDNIČE: Ajfonka  se seli kod Tome u Bajčetinu!
Foto: Kurir

Komšije

OPA, PREDSEDNIČE: Ajfonka se seli kod Tome u Bajčetinu!

Stars -

Bajčetina uskoro neće biti poznata samo po predsedniku Srbije Tomi Nikoliću, već i po njegovoj novoj komšinici! Sedite ako stojite, jer će vas šokirati informacija do koje je došao Kurir Stars. U tom selu kuću kupuje Tijana Ajfon!

Starleta je odlučila da se iz svog sela Popinaca preseli u Bajčetinu, rodno selo predsednika Srbije. Prema rečima njene bliske prijateljice, ona je već pikirala plac i kućicu koje će platiti novcem zarađenim u rijalitiju „Parovi“.- Otkad je napustila rijaliti, Tijani razne stvari padaju na pamet. Nedavno ju je put naveo u Bajčetinu i odmah se zaljubila u taj kraj. Raspitala se kod meštana i pronašla seosko domaćinstvo koje je na prodaju - priča Tijanina prijateljica i dodaje da starleta doskoro nije ni znala da predsednik tamo ima kuću.- Tijana u Bajčetini ne kupuje kuću zbog Tome, već zbog sebe. Pravdala mi se da nije ni znala da predsednik tamo živi, sve dok joj meštani to nisu rekli. Zapravo, jedna žena ju je prepoznala i rekla joj da će joj komšija biti Toma. Međutim, nju to ne zanima, niti ima nameru da kod njega ide na kafu - završava starletina drugarica.A mi smo sisali vesla, je li?! Baš je Tijana tek onako odlučila da se preseli u Bajčetinu? Kad smo joj rekli šta smo sve saznali, starleta se uznemirila.- Samo mi pravite probleme! Neću ništa da komentarišem. Moj život, kola, kuće, stanovi i satovi su moja stvar. Zdravo i doviđenja - pravila se luda Tijana.Ona je nedavno otkrila da je upisala fakultet! Pretpostavljamo da će u mirnoj seoskoj atmosferi spremati ispite.- Okrećem novi list u svom životu! Prošla sam prijemni ispit na fakultetu, za koji nisam tražila nikakvu vezu, učila sam jer sam htela da pokažem kakva još može da bude Tijana Ajfon. Da ne bude zabune, državni fakultet je u pitanju, moja velika želja se ostvaruje! Mama, hvala što si verovala u mene i podržala me za razne stvari, jer si znala šta sledi - pohvalila se starleta.

Opasne pretnjeSLABA NA POLITIČARETijana nije imuna na političare. A ni oni na nju. Nedavno je šokirala javnost kad je za Kurir ispričala da joj žena jednog političara s kojim je u tajnoj vezi pretila smrću i uništila joj automobil.- Krenula sam s drugaricom na piće i, kad sam došla do kola, šlog me udario, nisam mogla da verujem šta vidim! Kola su mi po celoj desnoj strani bila uništena. Već mesec dana svakodnevno dobijam preteće poruke od dotične da će me ubiti, neću da joj pominjem ime jer bi nastao ozbiljan skandal - ispričala je starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track