(FOTO) VOJA NEDELJKOVIĆ IMA NEOČEKIVANI RECEPT: Ovo je ključ uspešnog braka!
Foto: Privatna Arhiva

(FOTO) VOJA NEDELJKOVIĆ IMA NEOČEKIVANI RECEPT: Ovo je ključ uspešnog braka!

Stars -

Vodtelj Voja Nedeljković na zasluženom odmoru sa svojom porodicom.

Domaćin emisije Vojevanje na Radiju S, ali i voditelj muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Vojislav Voja Nedeljković (52), kraj televizijske sezone iskoristio je da otputuje s porodicom na zasluženi odmor, piše Story.rs Sa suprugom Majom (34) i sinom Đorđem (13) otišao je u Grčku gde inače vole da letuju. Šarmantni voditelj uvek je isticao da on i njegova porodica funkcionišu poput većine u našoj zemlji i da su im najvažniji trenuci koje provedu zajedno.

-Letujemo na Sitoniji u hotelu Krotidi rizort. Fenomenalno nam je ovde i već drugi put dolazimo jer su plaže prelepe, mirno je i divno za odmor – priča Voja koji je odabrao kraj jula i početak avgusta za ovu morsku avanturu. Nakon naporne sezone, s nestrpljenjem je očekivao slobodne dane kako bi u potpunosti mogao da se posveti supruzi i sinu.- Vodio sam moju standardnu emisiju Vojevanje na Radiju S, a ove godine radio sam i kao voditelj u okviru takmičenja Zvezde Granda, tako da su emocije obeležile ovu sezonu. Mislim da je vrhunac u poslu kada uspeš da privučeš nečiju pažnju emocijom.

Voja i Maja, koja je inače lekarka u Institutu za transfuziju krvi Srbije, važe za skladan par koji s mnogo pažnje vaspitava svog sina Đorđa.- Ni Maja ni ja nismo preterano strogi roditelji, a ponosni smo na to što je Đorđe kao i sva ostala deca i ni po čemu se ne razlikuje od vršnjaka. Letovanje je vreme kada možemo da budemo zajedno. Petnaest dana godišnje svu pažnju usmeravamo jedni na druge – priča Voja, a o harmoničnom odnosu sa suprugom kaže:

- Nema velike tajne kada je reč o našem braku, da biste ostali zajedno, trebalo bi nekoga da voliš i da te on voli, da se razumete i da postoji više lepih stvari od onih koje to nisu

PIŠE: KSENIJA KONIĆSa sajta Story. rs , pročitajte i:

Ivana Španović do danas nije zaboravila ovaj trenutak: Ovako je počela moja karijera (FOTO, VIDEO)

Pored svake njene fotografije stoji ista reč - ružna, ružna, ružna: Sofija Riči, najomraženije dete poznatih na svetu (FOTO)

Drugačiji od ostalih muškaraca: Evo čime je Aleksandra osvojila Filipa Živojinovića (FOTO)

Šta se dogodilo sa telom Kim Kardašijan: Uske helanke odale ono što je dugo pokušavala da sakrije (FOTO)

Godine prolaze, a oni izgledaju sve bolje: Evo zašto su Vesna i Đole Đogani jedan od najlepših parova na estradi (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track