NIJE ODOLELA: Španci dali Soraji 20.000 evra da je vide golu!
Foto: Damir Dervišagić

Vučelićeva se ponovo skida

NIJE ODOLELA: Španci dali Soraji 20.000 evra da je vide golu!

Stars -

Soraja u prvi mah nije htela da ulazi u pregovore za slikanje, ali je nakon što su joj saopštili da su spremni da plate 20.000 evra, pristala je da razgovaraju o detaljima saradnje

Soraja Vučelić pre dva dana otputovala je u Španiju, gde će se slikati za tamošnje izdanje Plejboja, za šta je dobila 20.000 evra.Bivša učesnica „Velikog brata“ prošle godine je odlučila da se više ne skida za razne muške časopise jer joj je želja da se posveti voditeljskoj karijeri. Ipak, ovu odluku je promenila zbog iznosa koju su joj Španci ponudili. Za nju je ovaj honorar bio primamljiv, pa se predomislila i otišla da se skine i stane pred foto-objektiv. Sorajina prijateljica ispričala nam je da je ona pune dve nedelje pregovarala sa urednicima Plejboja, koji su pošto-poto želeli da ona krasi naslovnu stranu oktobarskog izdanja.

- Soraja u prvi mah nije htela da ulazi u pregovore za slikanje, ali je nakon što su joj saopštili da su spremni da plate 20.000 evra, pristala je da razgovaraju o detaljima saradnje. Vučelićeva im je postavila svoje uslove, na koje su oni pristali i koji su ubačeni u ugovor. Koliko sam upoznata oni su se zainteresovali za Soraju kada su svetski mediji objavili da je zavela Nejmara- rekla nam je drugarica Vučelićeve.Pozvali smo i Soraju, koja je potvrdila naša saznanja, ali nije bila voljna da priča o ovom angažmanu.- Nije mi jasno kako vi uvek sve saznate prvi. Pričaćemo o tome kada se vratim u Beograd - rekla nam je voditeljka televizije Hepi.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track