(FOTO) NEPREPOZNATLJIVA: Ova pevačica je učestvovala na prvoj Farmi 2009. godine, a onda nestala!
Foto: Printskrin

Sećate se?

(FOTO) NEPREPOZNATLJIVA: Ova pevačica je učestvovala na prvoj Farmi 2009. godine, a onda nestala!

Stars -

Rijaliti Farma počeo je sa emitovanjem 2009. godine i kako tvrde neki, ta sezona je bila najbolja. A da li se sećate ko su bili učesnici?

U prvoj sezoni pobedu je odneo pevač Milan Topalović Topalko, a jedna od učesnica rijalitija bila je i tada poznata pevačica koju bi danas malo ko mogao da prepozna.

U pitanju je pevačica Svetlana Tanasić koja je bila poznata i pod umetničkim imenom Big Mama. Njeno prvo medijsko pojavljivanje bilo je u jednom muzičkom šou programu u kojem se izdvojila zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima, a popularnost je uvećala onog trenutka kada je odlučila da se zajedno sa svojim kolegama preseli u Lisović.

Ona je veliku pažnju medija privukla zbog toga što je u petoj deceniji odlučila da ostvari svoj san i da je čitava javnost upozna, kao i da svima pokaže svoj talenat, u čemu je i uspela. Ipak, nakon “Farme” je još neko vreme bila u medijima, a već duže vreme je domaća publika retko gde može videti.

Svetlana je do sada snimila pet pesama, a nastavila je da se bavi muzikom iako se već duže vreme ne pojavljuje u medijima. Ona veoma često nastupa, pa je tako publika može čuti na mnogim privatnim proslavama širom Srbije, na kojima pravi odličnu atmosferu.

Big mama danas ima 52 godine, a ona je u velikoj meri promenila svoj fizički izgled. Kada se pojavila, imala je veoma tamnu kosu, dok je vremenom prešla u plavuše, pa ovakvu frizuru i danas neguje.

Na imanju najviše se družila sa pobednikom Topalkom i koleginicom Dragicom Radosavljević Cakanom, a na farmi se istakla i svojim marljivim radom. Iako je izbegavala svađe, Svetlana je i te kako znala da se suprotstavi neistomišljenicima, što možete videti i u priloženom video-snimku:

Nažalost, ni konfliktne situacije nisu joj pomogle da pridobije neophodnu pažnju publike i osvoji njihove simpatije, te se u Lisoviću nije dugo zadržala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track