Igor Lazić Niggor: Potomstvo će krunisati našu ljubav
Foto: Vladimir Šporčić

INTIMNA PROSLAVA GODIŠNJICE BRAKA

Igor Lazić Niggor: Potomstvo će krunisati našu ljubav

Stars -

Muzičar Igor Lazić Niggor i njegova supruga Suzana Pažin romantičnom večerom na obali mora obeležili su godinu dana od kada su se jedno drugom zakleli na večnu vernost.

Niggor (45) je prošlog leta opravdao titulu jednog od najšarmantnijih Crnogoraca s javne scene kada je na dan rođendana svoje izabranice Suzane Lazić (31) odlučio da s njom uplovi u bračne vode, piše Story. Upravo tog 26. jula dugogodišnji partneri krunisali su svoju ljubav u Ljutoj nadomak Kotora. U romantičnoj atmosferi, kakva je vladala i na venčanju, Suzana i Igor ovog leta obeležili su prvu godišnjicu bračnog života na obali Jadranskog mora. Naime, muzičar zbog poslovnih obaveza veći deo leta boravi u Crnoj Gori, a njegova supruga pridružila mu se na nekoliko nedelja pa su zajedno uživali na primorju i upriličili slavlje.- Imali smo intimnu proslavu, zapravo večeru za nas dvoje u jednoj konobi u Prčnju uz vino i ribu. Suzana je bila sa mnom 20 dana u Kotoru i zajedno smo uživali u lepotama Boke. Nažalost, morala je da se vrati u Beograd zbog obaveza, a ja ostajem do kraja avgusta, što zbog posla što odmora – kaže Niggor.Iako nakon sklapanja braka mnogi parovi promene neke navike koje su do tada imali ili drugačije posmatraju svoj odnos s partnerom, to se nije desilo sa Suzanom i Niggorom. Veliku želju da se ostvare u ulozi roditelja gaje već duže vreme.

PIŠE: MAJA JOVANOVIĆ Sa sajta Story pročitajte i: Igor Lazić Niggor: Želimo da proširimo porodicu Suzana i Igor Lazić: Sve o tajnom venčanju na obali mora

6 godina je uspešno krila da pati od neizlečive bolesti: Ceo svet bruji o fotografijama koje su razotkrile Kim Kardašijan (FOTO)Zaljubićete se u njene oči i neodoljiv osmeh: Tamara Nikolić pokazala ćerkicu Simonu (FOTO)Raskid nije uticao na njenu lepotu: Nikad izazovnija Anastasija Ražnatović je ovim izdanjem pomerila sve granice (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja