DARA BUBAMARA: Rođena sam za ulogu Drage Mašin
Foto: Dragan Kadic, Privatna Arhiva

Pevačica se pohvalila glumačkim umećem

DARA BUBAMARA: Rođena sam za ulogu Drage Mašin

Stars -

Bubamara kaže da se kao klinka bavila glumom i da bi joj uloga u mjuziklu Ljubiše Ristića, koja je pripala Nataši Bekvalac, odlično legla

Bura koju je među glumcima izazvao izbor Nataše Bekvalac za ulogu Drage Mašin u mjuziklu Ljubiše Ristića „Tajna Crne ruke“ preneo se i na estradu. Jer kad može „novosadska barbika“ da igra najkontroverzniju vladarku u srpskoj istoriji, što ne bi mogla i novosadska Bubamara!

Reditelj i njegova muza... Ljubiša Ristić i Nataša Bekvalac
Reditelj i njegova muza... Ljubiša Ristić i Nataša Bekvalac

Bar tako misli upravo ona, pevačica Dara Adžić Bubamara. Ona za Kurir kaže da joj glumačko umeće leži u malom prstu, što je i dokazala učešćem u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“.

- Moj život je inače šou i ja sam stalno glumica! Baš dobro glumim jer sam kao klinka išla u školu glume. Ko dobro peva, ima veze i s glumom. S obzirom na to da sam se odlično snašla u takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“, verujem da bih se u svemu tako isto snašla.

Ja sam rođena sam za ulogu Drage Mašin! Sigurna sam u sebe, ne mislim da sam zgodna i lepa, ali idem na foru simpatičnosti i harizmatičnosti. Ne verujem da bih prihvatila ponudu za Ljubišinu predstavu jer nemam vremena, stalno nastupam, prebukirana sam. Hvala bogu, sve mi ide kako treba i ne žalim se. Kakve su ti misli, takav ti je život. Može ti se, može mi se - rekla je folkerka za Kurir.Dara je pohvalila svoju sugrađanku i čestitala joj na novoj poslovnoj šansi.- Podržavam Natašu Bekvalac i znam da ima dara za igru i glumu - poručila je Bubamara.

KRALJ Nikola Kojo podržao Natašu BekvalacAKO NATA GLUMI, GLUMCI NEKA IGRAJU FUDBALNikola Kojo, za razliku od nekih njegovih kolega, nema ništa protiv što će pevačica Nataša Bekvalac zaigrati Dragu Mašin u mjuziklu „Tajna Crne ruke“ reditelja Ljubiše Ristića. Poznati srpski glumac javno je istakao svoje mišljenje, jer smatra da svaki čovek treba da radi ono što voli i što mu leži, pa tako i da se skandalozna pevačica oproba kao glumica.- Nemam ništa protiv, svako ko je darovit treba da radi sve poslove. Što se mene tiče, može sutra neko od mojih kolega da zaigra fudbal u nekom prvoligaškom klubu - rekao je Kojo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track