Najnovije vesti

TEŠKO BREME SLAVE: Ove naše poznate ličnosti su bile žrtve krađe identiteta!
Foto: Shutterstock, Printscreen

Pazite se prevare!

TEŠKO BREME SLAVE: Ove naše poznate ličnosti su bile žrtve krađe identiteta!

Stars

Mnoge javne ličnosti često ni same nisu obaveštene da zapravo vode virtuelni život na društvenim mrežama. Krađa identiteta, odnosno postavljanje lažnih profila na Fejsbuku ili Tviteru postao je ozbiljan problem.

Najčešće žrtve kradljivaca identiteta su političari i glumci, novinari i pevači. Nepoznate osobe pod njihovim imenima otvaraju profile na društvenim mrežama čime urušavaju ugled mnogobrojnih javnih ličnosti.

Sa ovim problemom susreo se i proslavljeni glumac Ivan Bekjarev.

"Danas sam saznao da postoji moj lažni profil sa raznim izjavama koje su srećom pristojne, ali ih nikada nikome nisam dao. Upravo sutra idem u policiju da prijavim da nađu ko je taj koji u moje ime izjavljuje svašta", rekao je Bekjarev.

Sa sličnom situacijom susreli su se i pevači Mitar Mirić i Milica Pavlović.

Sa lažnog profila Milice Pavlović davale su se lažne izjave i intervjui i zakazivali nastupi što joj je stvorilo velike poslovne probleme.

Pevačica Ivana Selakov susrela se sa sličnim problemom koji je mogao da utiče na njen ugled u školi pevanja."Ja u životu nisam imala takve fotografije. Mene to ne zanima", rekla je Ivana.

Takođe, sa kradljivcem identiteta susrele su se i pevačice Nataša Bekvalac i Ana Nikolić kada se sa njihovih lažnih profila tvitovalo, ubacivalo u koverzaciju kolega a sve u cilju da ove dve pevačice posvađaju.

Sergej Trifunović je imao malo više sreće pa je osoba koja je krala njegov identitet nedavno uhapšena.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...