PREBOLELA KOSTADINA: Cecina ćerka ima novog dečka!
Foto: Dragan Kadić

Anastasija opet zaljubljena

PREBOLELA KOSTADINA: Cecina ćerka ima novog dečka!

Stars -

Ražnatovićeva poslednje dve nedelje uživa u ljubavi s momkom kojeg, prema majčinim savetima, neće da predstavi javnosti

Anastasija Ražnatović ima novog dečka! Cecina ćerka je brzo prebolela Kostadina Terzića i već dve nedelje uživa s novim izabranikom.Kako smo saznali, u pitanju je dečko koji nema nikakvih dodirnih tačaka sa estradom, a kojeg Anastasija, prema savetima mame Cece, još uvek neće da predstavi javnosti. Upravo zbog toga njihovih zajedničkih fotki na društvenim mrežama, na kojima je Cecina ćerka aktivna, nema.

- Anastasija nije očekivala da će se nakon raskida dvogodišnje veze sa sinom Zvezdana Terzića brzo zaljubiti. Susret s novim dečkom desio se u jednom klubu, gde su bili u istom društvu. Između njih je proradila hemija, pa su nastavili druženje i narednih dana. U vezi su tek dve nedelje, viđaju se isključivo u stanu kod Anastasijine najbolje drugarice Isidore Đoković.PodrškaInače, Anastasija maltene kod nje i živi jer više u tom stanu provodi vremena nego u porodičnoj kući na Dedinju - priča naš izvor.Anastasija je mami rekla da je opet u vezi. Ona ima Cecinu podršku, ali ju je ovog puta pevačica posavetovala da novu vezu drži daleko od medija.Zaboravi- Anastasija je svesna da je stvari iz privatnog života previše objavljivala na Instagramu. Svoje pratioce je obaveštavala o svakom njenom i Kostadinovom koraku, što su mnogi iskoristili. Sada joj je Ceca rekla da zaboravi na društvene mreže da joj se te objave na kraju ne bi obile o glavu - ispričao nam je naš izvor blizak porodici Ražnatović.IlegalaU međuvremenu, Anastasijin bivši dečko Kostadin Terzić se potpuno povukao u ilegalu. Za početak je ugasio svoj profil na Instagramu, na kojem je pre samo nekoliko dana postavio deo pesme Roba Bejlija „Zver“. Kao da je i on poslušao nesuđenu svekrvu Cecu i odlučio da privatni život više ne pokazuje na tacni.

IznenađenjeCECA HOĆE DA SE UDA?Iako je ćerki rekla da bude pažljiva i ne postavlja na društvene mreže fotografije u vezi s ljubavnim životom, Ceca Ražnatović je potpuno zbunila svoje obožavaoce objavivši video na Snepčetu u kojem je u venčanici, s bidermajerom u ruci!Folk zvezda je koristeći aplikaciju na glavu stavila veo, a u ruku cveće, pa je izgledala kao svaka mlada na dan venčanja. Da li to Ceca mašta o još jednom braku ili se samo igrala?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track