Najnovije vesti

POTRES NA SRPSKOJ ESTRADI: Evo šta je Šaban Šaulić rekao o prelasku iz Granda u Pinkove zvezde
Foto: Dragana Kadić

Transfer

POTRES NA SRPSKOJ ESTRADI: Evo šta je Šaban Šaulić rekao o prelasku iz Granda u Pinkove zvezde

Stars

Šaban Šaulić odlučio da posle tri sezone provedene u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ pređe u konkurentski tabor kod Željka Mitrovića i bude stalni član žirija u novoj sezoni njegovog projekta „Pinkove zvezde“.

"Moja porodica i ja smo veliki i doživotni prijatelji Saše Popovića i to će tako ostati. Ovo je strogo poslovna odluka", rekao je kralj folka.

"Tri godine sam bio u „Grandu“ i tamo sam dao sve od sebe da učinim šou gledanim. Mislim da smo u tome i uspeli. U novoj sezoni, nisam video da bih lično mogao nešto novo da ponudim, jer je koncept isti. S druge strane, na Pinku mi je ponuđeno da učestvujem u drugačijem takmičenju, sa drugačijim sastavom žirija i nekom novom energijom. To je uslovilo da prelomim i pređem, jer postoje i drugi mladi ljudi kojima treba pomoći savetima.

"To je bilo kreativno neslaganje. Mi imamo pravo da se ne slažemo, zato smo i dovedeni tamo. Različiti ljudi, sa svih strana. Sigurno će do toga doći i sa Zoricom i sa Draganom na „Pinku“. Sigurno se nećemo složiti oko svakog kandidata. Ali ono što je najbitnije jeste da mi ostajemo prijatelji i kolege kad se kamere ugase. Što se tiče toga da li će mi neko nedostajati, veoma poštujem sve koji su sa mnom žirirali. Ali, ja sa svima njima nikada nisam ni bio veliki prijatelj. Uvažavam ih i želim im svako dobro. Sa nekima sam bliži, sa drugima ne, ali nismo svi prijatelji nikada ni bili. Mi smo kolege i to ćemo i ostati", dodaje Šaulić.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Blic/Dragana Ivanović/Anastasija Čanović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...