Najnovije vesti

PEVAČ PROGANJA IGRAČICU: Šaban juri Atinu Ferari za 6.000 evra
Foto: Dragan Kadić, Stefan Jokić

Otkrivamo

PEVAČ PROGANJA IGRAČICU: Šaban juri Atinu Ferari za 6.000 evra

Stars

Šaban Šaulić poklonio je Atini Ferari pesmu, a sad traži da mu za nju plati 6.000 evra!

Možda on igračicu koja je propevala i ne bi jurio za novac, ali to zahteva njegova žena Goca, tvrdi Atina.

- Nisam ljuta na mog Šabana. Znam da to nije njegova krivica. On jadnik ne može protiv supruge koja vodi glavnu reč i koja mu celog života naređuje. Njen je rob, bukvalno. Da se on pita, do ovog nikad ne bi došlo - kaže Atina i ističe da joj ne pada na pamet da pevaču da novac.

- To njeno zvocanje trajalo je mesecima. On više nije mogao da je trpi, pa me je pozvao i rekao: „Srno moja, moraš mi dati pare za onu pesmu, ne mogu više da je slušam.“ Ja njemu da dam 6.000 evra za jednu pesmu?! Ne pada mi na pamet! Evo, javno poručujem Gordani da moj pare nikad videti neće. Nije reč o tome da li imam ili nemam tu sumu, nego neću da dozvolim da me neko zeza. Ako sam je dobila, onda je neću ni platiti - završila je Atina.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Šabanom, ali se nije javljao na telefon. Iz njegove pres-službe tvrde da Goca ne zna ko je Atina Ferari.

- Gordana Šaulić nikad nije čula za tu osobu, niti za njenu umetničku karijeru, ali joj svakako želi uspeh u daljem radu - saopštio je Šabanov menadžer.

 Ivan Ercegovčević

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...