ACO PEJOVIĆ PROGOVORIO O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Nisam imao snage da ustanem iz kreveta!
Foto: Dragan Kadić

Mora da uspori

ACO PEJOVIĆ PROGOVORIO O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Nisam imao snage da ustanem iz kreveta!

Stars -

Popularni pevač Aco Pejović pre nekoliko dana vratio se sa porodičnog letovanja gde je odmarao od napornih nastupa.

Odmor mu je bio prekopotreban, budući da se tokom leta suočio sa zdravstveniim problemima koji su mu bili znak da treba da uspori tempo i povede računa o svom zdravlju.

"Obzirom na to da sam došao s odmora, sada sam sjajno. Da ste me pitali pre petnaest dana, rekao bih da sam loše jer sam zaista bio na ivici iscrpljenosti od svirki i posla, pa sam zadnja dva nastupa morao da otkažem, bio sam slomljen", počinje Aco i otkriva da su novinski natpisi o tome da su mu slomljena rebra "čista budalaština". Ipak, ne krije da mu je bilo loše.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Pao sam u krevet, nisam imao snage da ustanem iz kreveta. Do te mere je to bilo, da više ni infuzije nisu pomagale. Stiglo me je, od jula do avgusta imao sam više od četrdeset nastupa. Svake godine kažem da iduće neće biti tako, ali sada obećavam da ću da povučem ručnu i da ću smanjiti to zbog sebe. Noć je ta koja odbija čoveka, povući ću ručnu", obećava Pejović koji se prisetio i ozbiljnih zdravstvenih problema sa kojima se njegova supruga Biljana susrela prošle godine.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Ona je imala problem koji nije imao veze sa načinom života, kod nje je urođena aneurizma. Hvala Bogu, sada je u najboljem redu – vratila se poslu, ista je ona stara. Ne pije lekove i nema ograničenja, iako su mnogi pisali da ne sme da jede određene stvari", ističe Aco.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja