OSTAVLJENI TAJKUN RIDAO I PEVAO: Zbog Merime me duša boli!
Foto: Damir Dervišagić

Tajkun se napio kad ga je pevačica šutnula

OSTAVLJENI TAJKUN RIDAO I PEVAO: Zbog Merime me duša boli!

Stars -

Dragoljub Marković na privatnoj zabavi naručivao pesme bivše supruge i plakao uz stih „Zbog tebe nikom ne dam da me voli“

Surčinski tajkun Dragoljub Marković (55) pati što ga je Merima Njegomir (62) posle godinu i po napustila!Kako Kurir saznaje, vlasnik „Krmivo produkta“, javnosti poznat i kao kum pokojnog premijera Zorana Đinđića, na jednoj privatnoj zabavi proteklog vikenda naručivao je pesme bivše supruge, a kad mu je pevačica otpevala stih „Zbog tebe nikom ne dam da me voli, a duša boli, a duša boli“ - nije krio suze!Prijatelji ga tešili- Dragoljub je teško podneo razvod od Merime. Verovao je da će do kraja života ostati zajedno. Nedavno je njegov prijatelj povodom rođenja deteta upriličio zabavu, na kojoj je bio i Dragoljub, koji je celo veče pričao o Merimi. I ne samo to! Naručivao je njene pesme! Pevačica mu je pevala na uvce, a on je ronio suze. Najviše su ga pogodile pesme „Zbog tebe“, „Da nije ljubavi tvoje“, „Bol bolujem“, „Gde si, dušo, gde si, rano“ - priča naš dobro obavešten izvor koji se zatekao na proslavi.Dodaje da su svi gosti bili u čudu kad su saznali da Merima i Dragoljub nisu više zajedno.- Marković je posle nekoliko neuspešnih veza bio siguran da je Merima žena njegovog života. Zato je na zabavi plakao kao dete, a prijatelji su ga sve vreme tešili - završava naš sagovornik.Tim povodom pozvali smo Merimu, koja nam je rekla da joj je svejedno šta njen bivši radi.Ozbiljna žena- Ja sam srećna majka, baka, pa i žena. Ostvarena sam u svom poslu, a i kao prijatelj. Radim 43 godine posao koji volim i nemam šta više da dodam. Kao što vidite, ništa ne može da se sakrije, a i normalno je da se ljudi raziđu ako ne mogu zajedno da opstanu. Ništa ružno nisam uradila, a sad to što ste vi čuli ne bih da komentarišem. Znam da je vama to interesantno, ali, imajte razumevanja, ja sam ozbiljna žena i ne bih o tome - rekla je pevačica za Kurir, dok se Dragoljub nije javljao na broj poznat redakciji.

Pukla tikvaLJUBAV PREKINUTA POSLE GODINU I POMerima i Dragoljub započeli su vezu u februaru prošle godine. Posle dva meseca pevačica se iz centra grada preselila na njegovo imanje u Surčinu, gde su ubrzo organizovali tajno venčanje. Problemi u raju počeli su kad mu je bivša žena Ljiljana uzela i poslednji dinar i svih devet stanova prebacila u vlasništvo njihove ćerke. Usledile su burne svađe, koje su rezultirale razvodom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja