CENZURA NA BLOGERKIN NAČIN: Fanovi je isprozivali za fotošop, a ona ih BLOKIRALA!
Foto: Printskrin/Instagram

Samo lepi komentari prolaze

CENZURA NA BLOGERKIN NAČIN: Fanovi je isprozivali za fotošop, a ona ih BLOKIRALA!

Stars -

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah se predomislila i svojim pratiocima na Instagramu ponovo je dozvolila da komentarišu njene fotografije i pokajala se.

On je ipak svojim fanovima dozvolila opciju da ostave komentar, ali nakon ovog komentara jedne korisnice Instagrama, verujemo da se pokajala.

Kako svakodnevno objavljuje brojne fotografije i na svakoj izgleda savršeno, mnogi su mogli da posumnjaju da je u pitanju fotošop. Izvesna Mija joj je dala savet kako da koristi fotošop pošto pretera.

"Iskreno, nemam ništa protiv tebe i nemam ništa protiv fotošopa, ali moram ti skrenuti pažnju na korišćenje istog. Vodi računa kako uređuješ slike, s obzirom na to da ti na nekim izgleda glava veća od nogu, ili kolena i listovi deblji od butina, ili pak kao na ovoj, da ti ruke budu dosta punije od nogu što je, i sama moraš priznati, nemoguće. Samim tim povedi malo računa o fotošopu, jer se zaista vidi da svoje noge uređujes kako bi ti izledale što tanje. I moram reći da ipak tim zavaravaš sebe, a ne ljude koji te prate na neki način… Eto, mali savet. Inače nije hejt niti bilo sta slično, super si ovako devojka", rekla je izvesna Mija.

Zorannah nije odgovorila na ovu prozivku, ali se ovaj komentar više ne može pročitati na blogerkinom Instagramu.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

"Napokon normalni komentari. Super što si blokirala sve bezvezdne reči", podržao je ju je jedan od fanova.

Međutim, još jedan pratilac je kritički komentarisao njene fotografije, ali i fotografije devojaka koje se pojavljuju na društvenim mrežama.

"Ne razumem zašto sve devojke na Instagramu izgledaju isto? Zašto su svima ista poziranja, nameštanja, foliranja, pogledi, veštački osmesi. Prepuno istih fotografija sa naglašavanjem raznovrsne garderobe koja je u suštini ista. Toliko fotografija koje se na prvi pogled učine lepe, zanimljive, drugačije, ali nakon pregledanih 5 fotografija posmatracu se smuči gledati istu osobu u milijardu poza i prosto mu se ne prate takvi Instagram profili na kojima svaki dan izlaze nove slike a ništa spontano i prirodno. Zapravo vlasnici profila slikaju samo sebe i ništa osim sebe svakako, osim spontano", napisao je jedan pratilac i njegov komentar još nije izbrisan.

Pink/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track