PAPARACO: Kaći i Dajani nudili 2.000 evra za grupnjak!
Foto: Damir Dervišagić

Beogradski splav ovi su meka i medina

PAPARACO: Kaći i Dajani nudili 2.000 evra za grupnjak!

Stars -

Toliko zaradim kad otpevam nekoliko pesama, a u krevet idem samo s onim koga volim, i to za džabe, vikala je folkerka na momke koji su hteli orgije s njom i bivšom misicom

Katarina Živković i Dajana Tripunović mogle su sa splava da odu sa 2.000 evra u džepu da su prihvatile ponudu nepoznatih muškaraca da imaju grupnjak!

Živeli... Dajana i Kaća nisu ispuštale čašu
Živeli... Dajana i Kaća nisu ispuštale čašu

S obzirom na to da svakog vikenda peva, Kaća je odlučila da radni dan iskoristi za provod s drugaricom, pa su njih dve preksinoć izašle na splav „River“, gde su se napile za sve pare. Tako opuštene, atraktivne i vrcave privukle su pažnju mnogih muškaraca, a posebno jedne krimi-ekipe iz Beča koja je želela da ih odvuče u krevet. Momci su čak bili spremni i da plate za seks, ali ta ideja nimalo se nije dopala pevačici i nekadašnjoj misici.- Vau, kakav „eurokrem“ - komentarisali su momci ovu crnku i plavušu.Sve vreme su ih posmatrali, dok jedan od njih petorice nije prišao Kaći.- Nije odugovlačio, već joj je odmah ponudio 2.000 evra za grupnjak u hotelu. Živkovićeva ga najpre nije ozbiljno shvatila, ali on je bio uporan, čak je bio spreman i više da plati, samo da ona i Dajana što pre pođu s njima - kaže naš izvor i dodaje da je folkerka nepoznatog mladića oduvala.- Ja toliko zaradim kad otpevam nekoliko pesama na tezgi, a u krevet idem samo s onim koga volim, i to za džabe - vikala je Kaća na momka, koji je otišao pognute glave!

KolabiraoĐANIJU POZLILO!Radiša Trajković Đani umalo da se sruši kada mu je pozlilo na nastupu. Pevač se celo veče nije osećao dobro, često se brisao peškirom, a u pauzama se presvlačio i umivao. Jadan Đani, radi svako veče i veoma malo spava, ali to mu se baš isplati, s obzirom na to da je jedan od najplaćenijih folkera.

Proslavila rođendanMIMI ORO HTELA DA SLETI NA GORANAMiri Oro proslavila je 25. rođendan. Starleta se istripovala da je kraljica, pa je te noći nosila krunu. I sve vreme se oduševljavala Goranom iz OK benda, ali on nije obraćao pažnju na nju. Goran je na bini zamenio Acu Lukasa, koji je u poslednjem trenutku otkazao nastup zbog, kako se priča, bolova u leđima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track