GOGI SE DEČKO UVALIO U GAJBU: To nije sve! Uroš vozi i pevačicin auto!
Foto: Story

Sve mu je dala

GOGI SE DEČKO UVALIO U GAJBU: To nije sve! Uroš vozi i pevačicin auto!

Stars -

Goga Sekulić više nigde ne ide bez novog dečka Uroša Domanovića. Mladi sportista se toliko zaljubio u pevačicu da je zbog nje privremeno napustio Švajcarsku i doselio se u Srbiju

Osim što joj se uvalio u gajbu, on vozi i njen automobil.

"Goga i Uroš su tek nekoliko meseci u vezi, ali su odlučili da započnu i zajednički život jer su mnogo zaljubljeni i teško im pada razdvojenost. Uroš koji od rođenja živiu Cirihu, samo zbog Goge odlučio je da se doseli u Beograd, i to kod nje u stan! Bukvalno se više uopšte ne razdvajaju, sve obaveze zajedno obavljaju, a ako Goga uveče radi, Uroš obavezno ide sa njom. Već razmišljaju i o proširenju porodice, konačno posle svega Goga je srećna”, ispričao je izvor blizak pevačici.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Inače, stan u kom sada žive Goga i njen mlađi dečko pevačica je 2007. godine kupila nakredit koji je uzela u "švajcarcima". Kako je za nekoliko godina rata kredita drastično porasla, Goga je rekla da neće više plaćati taj kredit i tužila je banku. Međutim, i pored tužbe, prošle godine je dobila rešenje da se iseli ili da isplati u najkraćem roku za ostale rate.

"Šta se bude desilo ostalim ljudima koji su podigli kredit u švajcarcima, desiće se imeni. Sve nekako lebdi u vazduhu. Angažovala sam advokata jer sam polovinu kredita već otplatila. Ako mi oduzmu stan, moraće da mi vrate polovinu novca", izjavila je tada Goga. Ko zna, s obzirom da je Uroš rođen u Švajcarskoj, možda i nađe rešenje za problem sa "švajcarcima".

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track