VRUĆINA: Ejdus šeta psa, Berček prokuvao
Foto: Dragana Udovičić

Glumci izašli na vreli beogradski asfalt

VRUĆINA: Ejdus šeta psa, Berček prokuvao

Stars -

Kurir uslikao Predraga kako sa svojim ljubimcem ide u Tašmajdanski park, a Aleksandra kako se znoji zaglavljen u saobraćaju

Retke su prilike kad možemo da vidimo Aleksandra Berčeka u Beogradu, a još manje za volanom!

Posvećen ljubimcu... Predrag Ejdus
Posvećen ljubimcu... Predrag Ejdus

Proslavljeni glumac pre nekoliko godina gradsku gužvu zamenio je zelenilom, kojim je okružen u svojoj kući u podnožju Fruške Gore, pa zato i nije čudno što mu svaki dolazak u prestonicu predstavlja noćnu moru. Još ako upadne u saobraćajnu gužvu i kolaps u centru Beograda, nije mu dobro. Baš u takvoj situaciji zatekao ga je naš paparaco. Berček je u svom autu čekao u kilometarskoj koloni koja se stvorila zbog zatvaranja ulica u centru grada.

Nespreman na takve situacije, Aleksandar je neprestano brisao znoj s lica, otvarao prozor da udahne svež vazduh, trubio koloni da se pokrene, ali džaba. Njegov auto ostao je u mestu još pola sata, pa zato verujemo da glumcu neće pasti na pamet da uskoro ponovo poseti Beograd.

Njegov kolega Predrag Ejdus nije imao takvih muka. On je odlučio da svog psa prošeta po Tašmajdanskom parku. I dok je njegov ljubimac jurcao za drugim psima, Peca Ejdus hladio se pod drvetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track