SEKSI SANDRA OBJAVILA RAT JELENI MAĆIĆ: Dokle će ta nedo.ebana baba da proziva sve oko sebe
Foto: Printskrin/Damir Dervišagić

Bukti

SEKSI SANDRA OBJAVILA RAT JELENI MAĆIĆ: Dokle će ta nedo.ebana baba da proziva sve oko sebe

Stars -

Seksi Sandra Valterović bez dlake na jeziku odgovorila je šminkerki Jeleni Maćić na prozivke koje joj je ova uputila u jednoj emisiji.

Atraktivna pevačica nije želela da ostane dužna, pa je preko našeg lista rešila da se odbrani od napada koje je od strane Maćićeve doživela u subotu uveče.

Naime, Sandra je bila jedna od žrtvi paparaca koji su gosti emisije na TV Happy trebali da komentarišu. Kada bila jedna od žrtvi paparaca koji su gosti emisije na TV Happy trebali da komentarišu. Kada je došao red na Jelenu, ona se zgrozila već na pomen nadimka Seksi, a pomotom je osula salvu uvreda na račun pevačice:

"Seksi Sandra, to tako porni zvuči. Jel moramo da pričamo o tom stvoru, ako tak stvor uopšte postoji? Ne mogu majke mi. Seksi Sandra, joj majko mila. Dete, idi rokni se, ako možeš da živiš sa tim epitetom u životu", rekla je šminkerka na račun atraktivne peavačice.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Sandra nije želela da ostane nedorečena, niti dužna šminkerki na sve ovo što je izgovorila na njen račun.

"Dokle će ta nedojebana baba da proziva sve oko sebe? Zar ona ne vidi koliko ružno stari i koliko se njeno unutrašnje stanje manifestuje na njen fizički izgled? Žena je puna gorčine, zatrovana ja i s vremena na vreme pljune svoj otrov po nekome."

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Sandra trvdi da je šminkerka bila pijana tokom emisije, te da je zaplitala jezikom pokušavajući da poveže reči kako treba:

"Svako ko je gledao emisiju, video je da je dotična bila pijana. Zaplitala je jezikom i jedva sastavljala rečenice. Nazvala me je stvorom, rekla mi je da se ubijem. Jelena, sram te bilo. Ja sam ovu emisiju gledala sa roditeljima. Kako bi se osećala da se nekonjenom detetu tako obrati? I ona ima ćerku kod kuće, samo ću toliko reći za kraj", završila je Seksi Sandra svoje obraćanje Jeleni Maćić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track