Najnovije vesti

SINDI DANIMA PLAČE: Nasilnik ostaje nasilnik! U paklu sam, ne da mi da viđam ćerku!
Foto: Ivan Šarac, Zorana Jevtić

Tužna ispovest

SINDI DANIMA PLAČE: Nasilnik ostaje nasilnik! U paklu sam, ne da mi da viđam ćerku!

Stars

Bivša članica grupe „Models” Ivana Stamenković Sindi i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom. Više ne viđa svoju ćerku dovoljno, zbog čega plače jer ne može da joj se posveti koliko želi.

"Ćerku ne dobijam dovoljno. Po sudskoj odluci, viđam je samo utorkom i četvrtkom. Veoma mi je teško, ali se borim da ostanem normalna za svoje dete. Plačem svakog dana i teško mi je, ali ne želim da ona to vidi. Radim to isključivo kada sam sama. Kada sam sa njom, moram da budem jaka", započinje ispovest Sindi i dodaje da i dalje ima problem sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem.

"Pretio mi je nekoliko puta tokom ovog procesa koji još traje. Nasilnik uvek ostaje nasilnik. O tome da me je Nikola zlostavljao postoje dokazi. On i dalje vrši torturu nada mnom, jer mi ne dozvoljava da viđam ćerku, što je još veće zlostavljanje, a nasilje se i dalje nastavlja. U principu nisam sa ćerkom onoliko koliko bi jedna majka trebalo da bude. Apelujem na našu državu da bolje reguliše nasilnike, ne može neko ko je zlostavljao ženu da se povlači po sudovima po nekoliko godina. Ako je manijak, može da te ubije za to vreme. Zakon je strašno loš i trebalo bi da se pooštri", kaže bivša članica grupe „Models”.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Alo/Lj.T.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...