(VIDEO) PLAKAĆETE OD SMEHA: Ovo su NAJSMEŠNIJI tekstovi domaće estrade!
Foto: Kurir

Ma, ko ih smisli

(VIDEO) PLAKAĆETE OD SMEHA: Ovo su NAJSMEŠNIJI tekstovi domaće estrade!

Stars -

Predstavljamo vam neke od najsmešnijih tekstova pesama izvođača sa ovih prostora.

Zlata Petrović

Folk pevačica Zlata Petrović u svojim pesmama voli da dodatno pojasni stvari koje su već očigledne i jasne, za svaki slučaj. Naime, ona je u svoj hitu "Oaza sreće" muškarcu kojem se obraća detaljno objasnila da je njegova ćerka, zapravo, ženskog pola.

"Ti imaš ćerku, ona je žensko", objasnila je Zlata i tako otklonila sve eventualne nedoumice koje mogu zbuniti oca devojke koja je, inače, žensko.

MC Stojan

Marko Stojković poznatiji pod umetničkim imenom MC Stojan proslavio se upravo zahvaljujući eksplicitnim i šaljivim tekstovima svojih pesama. Ukoliko ste zaboravili, njegov prvi hit jeste “Bičuj me”, u kojem je opevao mazohističke naklonosti svoje emotivne partnerke.

Pošto je video da se ovaj “recept” pokazao vrlo uspešnim, Stojan je neko vreme nastavio u istom stilu, pa je snimio i pesmu “Kuku lele” u kojoj je svoju lepšu polovinu uporedio sa kravom.

"Kuku lele, kuku lele, ima glavu kao tele. Kuku lele, lele kuku…. Ima papke ‘mesto ruku", iskukao je Stojković u svojoj pesmi koja se više ne može pronaći na Jutjubu. Da li se Marko kasnije postideo pa je rešio da ovaj hit izbriše iz svoje diskografije, za sada nije poznato.

Vera Matović

Pevačica Vera Matović oduvek je maštala o tome da živi u raju, ali kada je čula koje sve uslove treba da ispuni, vrlo brzo se predomislila.

"Pitala sam popa:"Mogu l’ u raj poći", radoznala je bila Vera, a onda joj je svešteno lice objasnilo šta sve ne sme da radi ukoliko želi kartu za raj.

"Možeš, ali moraš ovim putem poći. Ne smeš tuđe ljubiti, ići preko mere", odgovorio je on, a onda mu se Vera ljubazno zahvalila i odbila njegov poziv stihom: "Izvin’te, gospon popo, raj nije za mene".

Verina pesma "Pitala sam popa" opisuje njen put ka spoznaji ponašanja prema hrišćanskim običajima, a pevačica je bila iskrena, pa je shvatila da raj nije za nju. Takođe, ona smatra da se u raju, ako se ovi uslovi uzmu u obzir, neće naći nijedna žena.

Slobodan Batjarević Cobe

Pre ekspanzije modnih blogerki na našim prostorima, folker Slobodan Batjarević Cobe delio je svojoj publici savete za lepotu.

On je snimio pesmu "Gel, gel kupujem", a u ovu nabavku otišao je zbog dobrog razloga.

"Gel, gel kupujem da na kosu nanesem, kad mi kosu miluješ da ne miruješ", otpevao je Cobe koji očigledno smatra da će njegova lepša polovina u potpunosti uživati kada ga rukom bude pomazila po kosi umazanoj gelom.

Seksi Sandra

Pevačica Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, bila je izrevoltirana zbog toga što se njen oženjeni partner i dalje viđa sa zakonitom suprugom, pa je rešila da ga žestoko prozove u svojoj pesmi "Siso lažljiva".

"Uzeo si ženicu da ti kuva supicu, dok ti gledaš tekmicu da ti pegla kragnicu", iščuđavala se Sandra, a onda se upitala zbog čega je i dalje zove.

"Zašto svake noći mene cimaš, siso lažljiva?! Kao paparaco moju guzu snimaš, gde ti je ženica", upitala je pevačica, ali se tu nije zaustavila. Još jednom strofom poželela je da svom ljubavniku jasno stavi do znanja šta je to izgubio zarad dosadne žene.

"Mog’o si da imaš anđela i kučku, a sada se sa njom smaraš na nedeljnom ručku", otpevala je pevačica i time "zapušila usta" svom dragom.

DJ Krmak

Kontroverzni umetnik DJ Krmak koji se, inače, može pohvaliti diplomama čak tri fakulteta, jasno je ukazao na upotrebu narkotika u jednom selu.

U pesmi “Celo selo šmrče belo” opisao je šta sve to rade seljani kako bi došli do nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci.

"Celo selo šmrče belo, joj! Prodaj stoku da kupimo koku, aj do moga, uništi nas druga, joj", jadao se pevač.

Ema Lapin

Pevačica Ema Lapin je u svojoj pesmi "Trip" objasnila kako to izgleda kada se makro opasno "istripuje".

Ova kontroverzna devojka je u svom hitu objasnila svom makrou da ne teži materijalnoj dobiti, zbog čega konačno treba da prestane da se tripuje.

"Makro ima trip, hoće da mi, hoće da mi kupi stan i džip. Šta tripuješ ceo dan? Ja neću ni kola, ni stan. Ja neću ni brdo love jer nisam ko k*čke ove", u svojoj trominutnoj pesmi kontinuirano ponavlja Ema, a mi se iskreno nadamo da je primalac poruke shvatio šta mu je Ema poručila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track