Ćeranićka obustavila snimanje zbog Nemanje

Ćeranićka obustavila snimanje zbog Nemanje

Stars -
Pevačica se iznervirala kad je Gagi pitao za Stevanovića, te je zahtevala da se taj deo izbaci iz emisije

Boli stara ljubav.

Pevačica Milena Ćeranić u četvrtak je prekinula snimanje zbog Nemanje Stevanovića! Kad ju je Gagi Đogani u emisiji „Nedeljno popodne kod Lee Kiš„ na televiziji Pink isprovocirao pitanjima o bivšem dečku, pevačica je pobesnela i počela da viče, otkriva za Kurir jedan od očevidaca iz publike.

- Gagi je želeo da ispadne duhovit, pa je pitao Milenu kako sa ove distance gleda na učestvovanje u „Farmi“ i da li ima šanse da se pomiri s Nemanjom. Ćeranićku, koja je sedela pored Stoje na takozvanoj vrućoj stolici, ovo pitanje izbacilo je iz takta, pa je ljutito reagovala: „Daj, molim te, kakvo je to pitanje?!“ Zatim se, svesna svoje reakcije, obratila režiji: „Stanite, ne želim da ovo ide! Je l’ može ovo, molim vas, da se iseče iz emisije? Više mi je preko glave pitanja o Nemanji!“ - priča naš sagovornik.

Voditeljka je ispoštovala Milenin zahtev i nastavila snimanje. Pevačica je odgovarala na pitanja vidno neraspoložena. Os­tali gosti su se našli u čudu jer nisu očekivali da će Ćeranićka obustaviti snimanje zbog pitanja o bivšem dečku.

(G. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track