ŠKORIĆEVA PRIŽELJKUJE SVADBU: Mira birala venčanice
Foto: Dragan Kadić

Paparaco

ŠKORIĆEVA PRIŽELJKUJE SVADBU: Mira birala venčanice

Stars -

Mira Škorić po svemu sudeći želi ponovo da se uda! Jer kako drugačije objasniti to što je pevačica u jednom butiku u centru grada više merkala venčanice nego obične haljine.

U prilog tome svedoče fotografije koje je paparaco Kurir Starsa napravio prošle nedelje. Ona je došla u salon sa jednim prijateljem i unutra se zadržala duže od pola sata. Kući je krenula s jednom haljinom koja je bila zapakovana u kesu koju je nosio njen pratilac, pa nismo uspeli da vidimo za koji model se odlučila.

Inače, pevačica krije svog izabranika kao zmija noge. Ona je već jednom uspela da se uda u tajnosti 2011, što znači da isti scenario može i sada da se ponovi.Mira je tada za medije ispričala da je srećna u drugom braku i jedino što je otkrila bilo je da je njen muž Srbin iz Like i da se bavi običnim poslom, odnosno da radi za platu.

- Neću reći kako se moj muž zove! On ne želi da ima titulu muža Mire Škorić i time me je osvojio. Gospodin ne želi da se eksponira i zato ga ja skrivam od očiju javnosti. Mnogo je zgodan i lep i to je još jedan razlog zašto ću se truditi da sačuvam našu privatnost - rekla je Mira.

Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track