PAPARACO: Ana Bekuta uhvaćena kako švercuje flaše rakije!
Foto: Aleksandar Jovanović

Donela alkohol za kolege iz Zvezda granda

PAPARACO: Ana Bekuta uhvaćena kako švercuje flaše rakije!

Stars -

Pevačica je u studio na Košutnjaku došla u crnoj haljini, u jednoj ruci je nosila sivu tašnu, a u drugoj žutu kesu koju je skrivala od paparaca, jer je u njoj bila domaća šljivovica

Snimanje šoua „Zvezde Granda“ traje po nekoliko sati, a najteže pada članovima žirija, koji sede, ocenjuju, pričaju, svađaju se. Ali i piju! A da piju kvalitetno, pobrinula se Ana Bekuta, koja im je pre dva dana na snimanje donela čak dve flaše rakije!

Pevačica je u studio na Košutnjaku došla u crnoj haljini do kolena, u jednoj ruci je nosila sivu tašnu, a u drugoj žutu kesu. Ne znamo šta je bilo u tašni, ali u kesi su bile dve flaše domaće šljive!

Mi to ne bismo ni primetili da se Ana sama nije odala. Naime, čim je spazila fotografa Kurira, Bekuta se zaledila, kesu odmah sakrila iza leđa, a zatim ju je krišom dala radniku obezbeđenja.- Nadam se da niste slikali kesu. Nije lepo da slikate šta ja nosim sa sobom - rekla nam je kada je bez kese prošla pored nas.Ali naša radoznalost je bila veća, a i već smo fotkali ceo taj proces koji je Ana htela da sakrije. Kad smo zumirali fotke, videli smo da je u žutoj kesi rakija. Dve flaše! Pa dobro, Ana, i žiri ima dušu. Nismo vam zamerili. Živeli!

Verovali ili neKARLEUŠA ODLEPILA ZA CECOM!Glavna zvezda „Grandovog“ žirija Jelena Karleuša najviše voli kad kandidati pevaju pesme Svetlane Cece Ražnatović, verovali ili ne!Tek tada JK ustane od stola i pleše. A dokaz za to nam je priuštila Marija Šerifović, Jelenina koleginica iz žirija, koja je snimila trenutak kada Karleuša kao u transu igra uz Cecinu pesmu „Neću da budem ko mašina“. Karleuši se pridružio i jedan od gledalaca, a snimak je objavila i Jelena na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track