Marija Veljković: Radujem se trećem detetu
Foto: Luka Šarac

STORY OTKRIVA: BEBA STIŽE U FEBRUARU

Marija Veljković: Radujem se trećem detetu

Stars -

Iako priznaje da ju je trudnoća iznenadila, glumica i voditeljka Marija Veljković otkriva kako podnosi blagosloveno stanje i na koji način priprema sina Đurađa i ćerku Rosu za dolazak novog člana porodice

Voditeljka i glumica Marija Veljković (34) pre nekoliko meseci otkrila je da će njena porodica postati bogatija za još jednog člana.

Lepa voditeljka i njen suprug Milan Milovanović (38) postaće treći put roditelji u februaru, a dolasku brata ili sestre najviše se raduju njihovi naslednici, ćerka Rosa (2) i sin Đurađ (4) koji s nestrpljenjem iščekuju društvo za igru.

"Kada sam saznala da sam trudna, bio je to potpuni šok, jer suprug i ja nismo planirali i samim tim nismo ni očekivali trudnoću. Dve nedelje loše sam se osećala, mislila sam da imam stomačni virus i da me boli želudac, onda mi je pozlilo na poslu, čak je dolazila i Hitna pomoć.

Rekli su mi da imam nizak pritisak, tahikardije, ništa strašno, možda je samo stres. Ipak, to me nije umirilo, bilo mi je čudno i pomislila sam da je možda bolje da uradim test. Znate da se na rezultat čeka pet minuta, a na mom su se pojavile crte za tri sekunde. Pozvala sam lekarku, otišla na pregled, a ona mi je rekla: Čestitam, vi ste u sedmoj nedelji, hoćete li da čujete bebino srce? Bilo je to zaista veliko iznenađenje i evo, već dva meseca oporavljamo se od tog pozitivnog šoka", s osmehom na licu voditeljka otkriva kako je saznala da je u blagoslovenom stanju i priča kako podnosi treću trudnoću.

"Prve dve trudnoće već sam i zaboravila. Sada sam uvek gladna i stalno mi je muka, ali znam da se toga neću ni sećati čim prođe. Verovatno je bilo tako i sa Rosom i Đurađem. Trudnoću podnosim sasvim dobro ako imam nešto da radim. Mislim da je recept da radite dokle god možete", ističe Marija koja ni u trećoj trudnoći nije usporila tempo.

"Nema usporavanja, ne želim da zapostavim posao, porodicu, prijatelje. Trudnoća jeste drugo stanje u emotivnom smislu, ali nije bolest. Žene, ukoliko je sve u redu, ne bi ni trebalo da se ponašaju kao da su bolesne. Ovih dana planiram da krenem i na fitnes za trudnice, da ni to ne zapostavim, a radiću u pozorištu i na televiziji dokle god budem mogla i sve dok se budem osećala dobro", kaže voditeljka i glumica i otkriva na koji način priprema ćerku Rosu i sina Đurađa za dolazak novog člana porodice.

"Oni su još mali, ali često im pričam da će dobiti brata ili sestru i uključujem ih u ceo proces. Oni maze stomak, a Đurađ, pošto je stariji, rekao je da će voleti sestru ili brata isto koliko i Rosu", priča gospođa Veljković koja još ne želi da otkriva pol bebe.

"Termin je krajem februara, a ja već polako odbrojavam. Znam šta nosim, lekarka mi je svaki put pogodila pol deteta u 12. nedelji, tako je i sada, ali uvek pustim da prođe još malo vremena kako bismo bili sigurni. Što se imena tiče, odlučili smo da, ako bude dečak, dobije ime Krsman, a Srna ako bude devojčica", otkriva voditeljka i glumica koja je nedavno napisala i knjigu o trudnoći.

"Napisala sam knjigu o blagoslovenom stanju pod nazivom Trudnoća je dar. To nije medicinska knjiga, u njoj sam skupila iskustva drugih žena od prvog do devetog meseca. Reč je o vodiču za trudnice, a osim lekara i novinara, veoma mi je drago što su moje koleginice Kristina Radenković, Nina Lečić i Danijela Pantić najiskrenije podelile sa mnom svoje trudničko iskustvo. Knjiga bi uskoro trebalo da se pojavi i veoma sam uzbuđena zbog toga", završava Marija.

Piše: Milica Prelević

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Slavlje koje traje ceo dan: Bratovljeve želje su najlepše, a ovaj dan će Marko Rokvić uvek pamtiti (VIDEO)

Aleksandra Jeftanović: Trema me je neočekivano savladala

Milan Gromilić: Prisustvovao sam porođaju

Fredi Merkjuri: Život ispunjen provokacijom

Jelena Tomašević je sinoć doživela nešto fenomenalno: Sada sam sigurno porasla u tatinim očima (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja