(FOTO) Bila je u grupi LUNA samo 2 meseca, a onda je NESTALA! Svi su je ZABORAVILI!
Foto: Printskrin

Nije se snašla u šou biznisu

(FOTO) Bila je u grupi LUNA samo 2 meseca, a onda je NESTALA! Svi su je ZABORAVILI!

Stars -

Muzička grupa “Luna” bila je jedna od najpopularnijih tokom devedesetih godina na ovim prostorima, a nju su činili pevačica Maja Marković i osnivač Čedomir Rajačić, poznatiji kao Čeda Čvorak.

Iza sebe imaju pregršt hitova, a Maja je 2006. godine odlučila da napusti grupu i posveti se solo karijeri.

Čeda je nakon toga imao više pevačica koje su u grupi provele dosta vremena, a sa svakom od njih snimio je pesme koje su postigle veliki uspeh. Međutim, mnogi su zaboravili na pevačicu koja je u grupu ušla odmah nakon Maje i tu se zadržala svega dva-tri meseca.

Reč je o Jeleni Kovačević, koja je pre “Lune” nastupala na mnogim muzičkim festivalima, a kao nova članica grupe predstavljena je 2006. godine.

Nju su tada upoznali TV gledaoci, a Jelena je svoje pevačko i scensko umeće pokazala interpretacijom velikog Majinog hita “Šećeru”, koji je prepevala.

Iako je ambiciozno krenula sa radom u “Luni”, pevačica se nije dugo zadržala. Kako je svojevremeno izjavila za jedan list, ona je želela da pomogne Čedi kako mu ne bi propali unapred zakazani nastupi, a ubrzo se razočarala kada je shvatila da je ne vidi kao člana grupe u budućnosti. Čeda je istovremeno krenuo u potragu za novim talentima, pa je Jeleni Kovačević posle dvadesetak dana već bilo jasno da će pevati na već zakazanim nastupima, a onda staviti tačku na saradnju, što je i učinila.

Nakon njenog napuštanja, Čeda je potvrdio da je želeo da je angažuje samo kako bi odradila već ugovorene nastupe, te da su se razliši u prijateljskim odnosima.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track