PLJAČKA NA DOMAĆOJ ESTRADI: Ove naše poznate zvezde su bile meta lopova!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Prošli kao Kim Kardašijan

PLJAČKA NA DOMAĆOJ ESTRADI: Ove naše poznate zvezde su bile meta lopova!

Stars -

U poslednjih nekoliko dana, kako svetski, tako i domaći mediji bruje o stravičnoj pljački koja se dogodila popularnoj starleti Kim Kardašijan kada su joj lopovi upali u stan u Parizu i odneli nakit u vrednosti od 11 miliona dolara. slične stvari događale su se i našim javnim ličnostima.

Srbija je definitivno zemlja u kojoj se svako "razmetanje" skupo naplaćuje, tako su ove naše zvezde platile svoj ceh popularnosti suočivši se sa lopovima.

Rada Manojlović

Razbojnici su pre dve godine obili automobil Rade Manojlović odakle su joj ukrali radio i tri haljine, a ukupna šteta je iznosila oko 2.000 evra. Pevačica se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala automobil ispred svoje zgrade, ne sluteći da će je ujutru sačekati takva situacija.

Gordana Lazarević

Pevačica narodne muzike je imala neprijatno iskustvo kad je u julu ove godine lopov upao u pevačicinu kuću na Bežanijskoj kosi i uz pretnju nožem je opljačkao. Goca je bila veoma uplašena i nije pokušavala da spreči provalnika u krađi. On je iskoristio njen strah i iz kuće odneo dragocenosti koje je zatekao na stolu.

Vesna Zmijanac

Pevačica narodne muzike nedavno je otkrila da je njen dom na Bukulji opljačkan i i da su lopovi odneli stvari u vrednosti od 10.000 evra. Vesnu su opljačkali radnici koje je plaćala da održavaju njen dom na planini kraj Aranđelovca.

Nataša Bekvalac

Pop pevačica je krajem prošle godine bila u Amsterdamu na koncertu Madone, međutim čim je zakoračila u grad, lopov joj je ukrao torbu u kojoj su se nalazile pare, telefon i pasoš. Put joj je preseo jer je odmah morala da ode u našu ambasadu u Hag.

Dara Bubamara

Dok je prošlog leta boravila u Parizu, Daru je opljačkao nepoznati muškarac, koji je zgrabio njenu torbicu i izgubio se u nepoznatom pravcu. Sve se dogodilo kada je sa svojim suprugom Milanom sedela u restoranu. Dara je počela da vrišti, a njen suprug je odmah potrčao za lopovom, međutim nije uspeo da ga stigne. U torbi su se nalazila pevačicina dokumenta i koverta sa 2.000 evra koji su joj ostali od nastupa kao i neke lične stvari.

Pre pet godina, Dari se desila slična situacija kada su je opljačkali na aerodromu u Beču kada su joj lopovi ukrali novčanik sa karticama.

"Sve se odigralo brzo, ali pošto sam u novčaniku imala nekoliko kartica, odmah sam zvala banku da ih blokiraju, dok u gotovini nisam imala mnogo novca. Pošto nismo uspeli da pronađemo počinioce, nastavili smo put za Beograd, a najvažnije mi je da mi nisu uzeli dokumenta. Sledeći put ću biti pažljivija", prokomentarisala je tada Dara.

Ana Nikolić

Pop pevačica koja se našla u žiži javnosti zbog razvoda od repera Stefana Đurića Raste za kojeg se nedavno udala, našla se na meti lopova koji su iz njenog automobila ukrali tašnu sa dokumentima, ključevima od stana i telefonom. Pljačka se desila na parkingu crkve na Vračaru.

"Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve u sred bela dana. Ljudima više ništa nije svetom", rekla je tada pevačica.

Lea Kiš

Voditeljka TV Pink opljačkana je nedavno dok je bila sa porodicom na letovanju. Dvojica razbojnika su upala u kuću voditeljke na Voždovcu i odnela veću količinu zlatnog nakita – narukvica, ogrlica, prstenja… Svega nekoliko sati nakon krađe policija je uhapsila provalnike.

Dragica Radosavljević Cakana

Pevačica i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su pre tri godine dok su u šetali psa, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari. Samo vrednost nakita i satova iznosila je više od 20.000 evra."Ma, upropastili su mi život", rekla je tada uznemireno Cakana.

Radiša Trajković Đani

Folk pevač je pre dve godine pretučen i opljačkan od strane dva nepoznata počinioca. Đani je izašao ispred kuće da preparkira automobil, a onda su ga sačekala dva mladića koja su ga pretukla i ukrala mu skupoceni sat vredan 2.000 evra, pošto gotovinu nije imao kod sebe.

Aco Pejović

Popularni pevač opljačkan je pre dve godine u Sarajevu dok je jeo ćevape. Lopovi nisu ”ojadili” samo njega već i njegove muzičare, sa kojima je seo u jedan restoran da predahne od napornog puta.

Oni su doživeli veliku neprijatnost kad je opljačkan njihov kombi, a naneta šteta procenjena je na oko 5.000 evra.Naime, pevač i njegovi saradnici vraćali su se s jednog nastupa u Bosni, a na putu za Beograd rešili su da svrate na Baš-čaršiju na ćevape. Parkirali su se nešto dalje od pešačke zone, a kad su se vratili, imali su šta i da vide. Za samo sat, koliko je trajala njihova pauza, vešti lopovi su odradili posao.

Željko Šašić

Pevač je pre dve godine prošao kroz pravu agoniju nakon što mu je ukraden ceo honorar koji je dobio za nastup u Republici Srpskoj. Naime, pevač je svoje lične stvari, kao i torbicu ostavio iza scene i nije pomišljao da neko može da uđe u tu prostoriju i ukrade njegove lične stvari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track