KAO JAJE JAJETU Keba: Severina kaže da sam kao italijanski plejboj!
Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram

Pevačev idol svetska senzacija sa interneta

KAO JAJE JAJETU Keba: Severina kaže da sam kao italijanski plejboj!

Stars -

Srpski folker provalio da fizički, ali i po stajlingu liči na ekscentričnog bogataša koji se proslavio prljavim plesom, pa se ofarbao u belo i oduševio sve žene

Dragana Kojića Kebu s novim imidžom, belom kosom, brkovima i bradicom, uslikao je Kurir preksinoć na putu do restorana u kojem je slavio 56. rođendan. I od trenutka kad smo ga ugledali, zaličio nam je na nekoga, a kad smo došli sebi, shvatili smo i na koga. Pa Keba je isti italijanski milioner Đanluka Vaki (50).

Ovaj ekscentrični bogataš letos je postao senzacija na internetu zbog video-klipa u kojem na plaži pleše sa svojom znatno mlađom suprugom. Đanluka je mlađi i od Kebe, i to šest godina, ako je verovati podacima s interneta. U odličnoj je formi, uvek je skockan (baš kao i Keba) i veoma je posvećen zdravom životu i treninzima. Sličnost između italijanskog seksi milionera i našeg Dragana je, malo je reći, očigledna. Seda kosa i gotovo identičan model naočara za vid, kao i način oblačenja jasni su pokazatelji šta je folker hteo da postigne.

Ko je ĐanlukaKEBIN DVOJNIK MILIONER U SVAKOM SMISLU!Priča o Đanluki Vakiju je moderna bajka. Veseli i zgodni Italijan ovoga leta postao je svetski fenomen zbog videa koji je objavio na Instagramu u kojem vrcka sa svojom ženom. U tom trenutku ga je pratilo oko dve hiljade ljudi, a sada Vaki ima čak pet miliona pratilaca na toj društvenoj mreži.Bio je šef kompanije za proizvodnju auto-prikolica i član upravnog odbora farmaceutske firme. Sada uživa u plodovima svog rada, putuje avionom, letuje na egzotičnim mestima, tetovira se. Jednostavno, uživa u životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track