PUKLO LAŽNO PRIJATELJSTVO Vesna Zmijanac: Brena je mrtva za mene!
Foto: Damir Dervišagić

Poklon dodatak: MAGAZIN STARS SAZNAJE

PUKLO LAŽNO PRIJATELJSTVO Vesna Zmijanac: Brena je mrtva za mene!

Stars -

Ajde što me prozivala dok sam bila na "Farmi", ali zar da mi ne čestita rođenje unuke?! Ovo mi je dokaz da me nikada nije podnosila. Nikad neću progovoriti sa njom, sram je bilo, bre!

Posle primirja koje je potrajalo nekoliko godina, Vesna Zmijanac i Lepa Brena ponovo su žestoko zaratile! Ovog puta razlog za njihov sukob nije rivalstvo na muzičkoj sceni, kao što je to bio slučaj osamdesetih i devedesetih godina, već to što vlasnica „Granda“ nije čestitala dojučerašnjoj drugarici rođenje unuke!Kako saznaje Kurir Stars, Vesna joj je to toliko zamerila da je čak dala reč da više nikad neće progovoriti s Brenom i da neće kročiti u njenu i Sašinu izdavačku kuću. Naš sagovornik, inače blizak prijatelj sa Zmijančevom, ispričao nam je detalje ove svađe.Dobro me potkačila- Brena je mrtva za mene! Ajde što me prozivala dok sam bila na „Farmi“, ali da mi ne čestita rođenje unuke?! Nikad neću progovoriti s njom, niti će moja noga kročiti u njen „Grand“. Sram je bilo, bre! Šta ona ima protiv mene?! Ovo mi je dokaz da me nikad nije podnosila, samo se pretvarala u javnosti. Sad su mi jasne sve te njene izjave koje je davala s vremena na vreme, a u kojima bi me dobro potkačila - prenosi naš izvor Vesninu dreku.Njih dve su koliko-toliko skladan odnos pokvarile kad je Zmijančeva napustila žiri emisije „Nikad nije kasno“ i ušla u rijaliti „Farma“.- Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu - besno je izjavila tad Brena.Ne oprašta Naš izvor nam objašnjava zašto je Zmijančeva pukla:- Brena s vremena na vreme ume da je javno potkači, što je Vesna smatrala šou-biznisnom i nije joj to zamerala. Očekivala je da će je posle „Farme“ pozvati i objasniti joj zbog čega je rekla da se degradira u rijalitiju, ali to se nije desilo. Ipak, najviše ju je zabolelo to što je nije čestitala rođenje unuke.Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Vesnom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Tri decenije mržnjeNAJVEĆE RIVALKE U BIVŠOJ JUGIOdnos dve najveće folk zvezde u bivšoj Jugoslaviji godinama je intrigirao javnost, a o njihovim sukobima mediji su gotovo svakodnevno pisali. Mada su i Brena i Vesna tvrdile da nije tačno da se ne podnose, nekad nisu mogle da se obuzdaju, pa su jedna drugu prozivale. Brenu je pogodilo kad je Vesna rekla da njene nove pesme nisu kvalitetne.- Moje mišljenje je da su ranije bile kvalitetnije, a od toga su mediji napravili pompu - branila se Vesna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track