ABRONOŠA: Gospodin godinu i po varao ženu s Poštenom!

Usred srede

ABRONOŠA: Gospodin godinu i po varao ženu s Poštenom!

Stars -

Zdravo, zdravo, najdraži moji! Čekala sam vas cele nedelje da se okupimo uz čašicu razgovora i šoljicu kafe. Priče koje sam danas pripremila su šokantne!

Iako stalno priča da je fina i Poštena, mlada pevačica je sušta suprotnost tome! Poštena je donedavno bila u strasnoj vezi s jednim oženjenim Gospodinom, takođe pevačem. Veza im je bila prilično burna i uspeli su da je sakriju od očiju javnosti.

Međutim, znate da moje okice sve vide i da mi ništa ne promiče, pa sam tako saznala za ovu avanturu. C-c-c, šta li će mu ženica reći ako ovo pročita, pitam se?! Oženjeni je gotovo svaki dan dolazio kod Poštene u stan, skrivajući se od osuđujućih pogleda.

Njihovo viđanje je potrajalo godinu i po, a onda je Poštena presekla i svom dragom na uvce zapevala: „Neću više da ti budem drugaaa“, pa su se raskantali. I tako je ona malo patila za njim, ali verujemo da će brzo naći nekog novog, koji će biti spreman da napusti ženu i živi s Poštenom. Sram je, bre, bilo, ja sam mislila da je ona „netaknuta priroda“!Druga priča je za mene veoma razočaravajuća. Reč je o jednom Dvometrašu, miljeniku cele nacije. Kao klinka bila sam zaljubljena u njega, a svi dečaci su ga obožavali i želeli da budu kao on. A onda sam, igrom slučaja, nedavno prisustvovala nemiloj sceni, posle koje sam shvatila da je Dvometraš bahat! Kao malu osvetu, rešila sam da vam ispričam kakva je stipsa zapravo naš idol! Nedavno je večerao u jednom prestoničkom restoranu, a konobari su obigravali oko njega, srećni što je baš njih izabrao. Kad je došlo vreme da se plati, Dvometraš je provukao karticu i otišao, i ne razmišljajući da časti vredne momke.

Međutim, priča se tu ne završava, jer je popularni Dvometraš, onako uroljan, zaboravio kačket u restoranu, pa je sutradan, kad se otreznio, zvao i počeo da viče na konobare da su mu ukrali kapu! Jedan od radnika mu se izvinio i otišao do njegovog stana da mu vrati taj, kako je on rekao, modni detalj, a on je samo uzeo kapu i zalupio vrata!Toliko za danas, pišite mi na abronosa@adriamedia.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track