OVO JE OSMEH OD 8.000 EVRA: Ceca pokazala nove zube!
Foto: Dragan Kadić

Potvrdila pisanje Kurira

OVO JE OSMEH OD 8.000 EVRA: Ceca pokazala nove zube!

Stars -

Svetlana Ražnatović pre pet dana stavila najskuplje porcelanske navlake i zadovoljna rezultatima u petak uveče družila se i smejala s fanovima

Ceca Ražnatović premijerno je u petak predstavila svoje nove pocelanske zubne navlake, koje je platila 8.000 evra, o čemu je Kurir pisao pre pet dana!

Folk zvezda družila se s fanovima na Sajmu medija, a pojavila se u punom sjaju. Obučena skroz u crno, imala je haljinu i jaknu s resama, kao i crne čizme preko kolena, dok su beli porcelanski zubi blistali! Kada smo videli njen osmeh, shvatili smo zašto je bila nezadovoljna prethodnim krunicama, koje je stavila pre samo tri godine. Ovaj najskuplji porcelan daje prirodan izgled zubima, što je Ceca i želela.Kada je u utorak uveče napustila zubarsku ordinaciju, neposredno nakon završene ugradnje navlaka, Ceca Ražnatović se nije smejala. Verovatno je još bila pod dejstvom anestezije, ali pet dana kasnije, kada je sve leglo na svoje, zadovoljno je delila svoje osmehe obožavaocima.- Cena ovih porcelana iznosi 250 evra po zubu. Stomatolog joj je sredio i gornju i donju vilicu, pa njen osmeh sada vredi milion dolara, tačnije 8.000 evra - rekao je izvor Kurira blizak Ražnatovićki.

Srećna... Ceca
Srećna... Ceca

Nema sumnje da se svaki cent isplatio jer su obožavatelji bili oduševljeni Cecinim novim izgledom.- Jao, kako je lepa! - uzvikivale su klinke, koje su je opkolile čekajući na selfi ili autogram.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track