VIDEO POJAVILA SE NA SCENI PRVI PUT POSLE OPERACIJE: Dirnula je Draganu, ali ne i ovu članicu žirija
Foto: Printskrin

Pinkove zvezde

VIDEO POJAVILA SE NA SCENI PRVI PUT POSLE OPERACIJE: Dirnula je Draganu, ali ne i ovu članicu žirija

Stars -

Takmičarka Anabela Lukić dolazi iz Subotice i ima 22 godine. Ona se prva predstavila večeras u ”Pinkovim zvezdama” pesmom ”Oko moje sanjivo” koju u originalu izvodi grupa Magazin.

Nakon što je završila svoj prvi nastup, Anabela je imala tri glasa. Svoju fotelju podigle su Aleksandra Radović, Zorica Brunclik i Dragana Mirković.

Nastup ove takmičarke prva je prokomentarisala Dragana.

"Jako lepo izgledaš, divna ti je haljina. Ovo što si napisala da ti je ovo prvi pokušaj da se posle operacije vratiš ljubavi svog života, to me je prvenstveno podiglo, da ti pružim podršku. I moja ljubav je muzika i zato te potpuno razumem. Šta god da se dogodi večeras, moraš da nastaviš dalje", kazala je Dragana.

"Ja sam želela da dam podršku. Nekako su svi oklevali sa davanjem glasa i ja nisam htela da je ostavim na cedilu. Prva je, razbijamo led", poručila je Aleksandra.

"Ovo sine nije bilo nešto Bog zna šta, ali probaj drugu, možda bude bolje", iskrena je bila Zorica.

Druga pesma kojom se Anabela predstavila bila je ”Ista nam je tuga” koju izvodi Mira Škorić. Iako je u jednom momentu podigla svoju stolicu, Dara se na kraju ipak spustila. Ona i Šaban nisu dali svoj glas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track