(VIDEO) ŽESTOKA RASPRAVA U ŽIRIJU: Zorica i Milan ZARATILI, a evo i zbog koga
Foto: Printskrin

Pinkove zvezde

(VIDEO) ŽESTOKA RASPRAVA U ŽIRIJU: Zorica i Milan ZARATILI, a evo i zbog koga

Stars -

Treći takmičar u "Pinkovim zvezdama" je Almir Sofić koji dolazi iz Tuzle i ima 21 godinu. On je izabrao numeru "Idi drugome" koju peva Darko Lazić.

Nakon što je završio sa svojim nastupom, Almir je imao svih pet stolica i dobio je veliki aplauz i ovacije.

"Je l’ može ovde da dođe neki Bosanac i da ne dobije svih pet", našalio se Milan.

"Ja sam malo razočarana izborom pesme. Znam kako pevaš i mislim da si napravio pogrešan izbor. Moj savet ti je da pripaziš na to", kritikovala ga je Zorica.

"Ti mnogo lepo pevaš i tebi čovek ne može da podvali pesmu. Pevaj ono što voliš", pohvalio ga je Šaban.

Duga numera koju je Almir otpevao bila je ”Ne daju mi da te volim”.

Tokom njegove izvedbe Šaban je bacio plastičnu čašu kao da je u kafani. Ipak nakon ove interpretacije, na samu interpretaciju je možda donekle i bačena senka zbog sukoba Milana i Zorice.

Voditelj je prokomentarisao da ne voli ovakvu vrstu muzike, ali da je on odlično otpevao. Pevačica se potom umešala i oštro reagovala.

"Da li ima uopšte da govorite da volite ili ne volite"; upitala je Zorica.

"Ja sam ovo za sebe rekao", odgovorio je Milan.

"Samo su milioni čuli da vi ovo ne volite. Pa šta se nas to tiče da li vi to volite ili ne volite? Vi ste tu da vodite program i niste tu da dajete svoje mišljenje. I nemojte se izjašnjavati inače ćemo pisati peticiju da vas izbace", burno je reagovala Zorica i skrenula pažnju da Milan nijednom nije reagovao da mu se ne sviđa neka pop numera.

"Pa ja volim to! Kako da kažem da ne volim kada volim", odgovorio joj je Milan.Zorica je potom pohvalila takmičara i dodala: "Kada je neki voditelj bio bitan? Nikad!"

Prvi put je došlo do sukoba Šabana i Dragane Mirković, koja svojim glasanjem za svakog takmičara želi da bude “dobra majka”.

"Ja stvarno želim da podignem svoju stolicu svaki put jer ja tako osećam i ja tako želim i to je moje pravo. Hvala vam puno", odgovorila je Dragana na ovu prozivku Šaulića.

Rasprava između Milana i Zorice se nastavila zato što je voditelj branio Aleksandru Radović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track