BORCI PROTIV BELE KUGE: Ove domaće zvezde imaju najviše dece na estradi (FOTO)
Foto: Luka Šarac

MAŠALA!

BORCI PROTIV BELE KUGE: Ove domaće zvezde imaju najviše dece na estradi (FOTO)

Stars -

Mnogi se dive Mirki Vasiljević i Vujadinu Saviću jer su mladi dobili troje dece, ali oni nisu jedine domaće zvezde koje imaju velike porodice.

Dok većina poznatih u našoj zemlji ima po jedno ili dvoje dece, ima i onih koji su izgradili izuzetno velike porodice, piše Story.rs.

Na vrhu ovog spiska svakako je pokojni Ljubiša Stojanović Luis, koji je u tri braka dobio šestoro dece! Evo ko ga sledi na listi slavnih roditelja koji imaju najviše naslednika.

Slavni roditelji troje dece

Dve ćerke i sina imaju Đorđe Balašević, Goca Božinovska i Boban Rajović, dok po tri ćerke imaju Aco Pejović i Željko Samardžić.Miki Jevremović ima dva sina i ćerku, a muzičar Rambo Amadeus je otac trojice sinova.

Slavni roditelji četvoro dece

Klarinetista Boki Milošević je u dva braka dobio po dvoje dece, a kao roditelji su se četiri puta ostvarili i Peđa d Boj i Sinan Sakić.

Mesto u ovoj grupi zauzele su i legende narodne muzike Zorica Brunclik i Merima Njegomir, a obe imaju tri ćerke i sina.Kako je Merima istakla jednom prilikom uvek je želela da pokaže je moguće izgraditi veliku karijeru i imati veliku porodicu.

Ponosni tata petoro dece

U septembru 2016, glumac, profesor i reditelj Nebojša Dugalić dobio je peto dete!On i njegova supruga Dragana, s kojom je u srećnom braku već 11 godine, imaju trojicu sinova i dve ćerke.

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:Najbogatiji ljudi na svetu koji neće svojoj deci ostaviti ni cent: Ne želim da mi dete izraste u kretena! (FOTO)Nikada nije dala intervju, izbegava majku u javnosti: Upoznajte ćerku Verice Rakočević koju još niste imali priliku da vidite (FOTO)MILICA MILŠA OTVORENO: Moraću da živim s velikim bolomNAJNEŽNIJA STRANA VUJADINA SAVIĆA TOPI SRCA: Ponosni tata na predivan način čestitao malenom Andreju 5. rođendan (FOTO)BEBA SAMO ŠTO NIJE STIGLA: Ovako se Daria Stanojević priprema za porođaj (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track