UVELA SANKCIJE Goca Božinovska: Sine, ne dam ti više ni auto ni pare!
Foto: Damir Dervišagić

Stroga majka

UVELA SANKCIJE Goca Božinovska: Sine, ne dam ti više ni auto ni pare!

Stars -

Pevačica više ne može da podnese Šijanovo problematično ponašanje, pa je zavrnula slavinu

Goca Božinovska ukinula je džeparac i oduzela automobil sinu Mirku Šijanu zbog njegovih ispada u javnosti, saznaje Kurir.Na ovakav potez pevačica se odlučila jer njen sin nije ispunio obećanje da će se promeniti i uozbiljiti, pa je morala da preduzme konkretne korake i počne da ga kažnjava. Umesto da o tome ćuti, Mirko se čak hvali da ga je majka kaznila, pa tako devojkama s kojima se dopisuje otvoreno govori zbog čega ne može da se vidi s njima.

- Sa Šijanom se dopisujem veće duže vreme. On je prvi kontaktirao sa mnom preko društvenih mreža, deluje mi kao kulturan i vaspitan momak. Bilo mi je čudno što nije tražio da se vidimo, pa sam ga pitala da li hoće da odemo na piće.

Onda mi je bez blama rekao da trenutno ne može da izlazi jer mu je majka Goca oduzela auto i ukinula džeparac jer je ljuta zbog njegovih ispada. I on je u čudu da je toliko dugo drži bes jer obično posle nekoliko dana Goca popusti i ukine mu kazne, ali izgleda da sada želi da istraje - ispričala nam je devojka kojoj se Šijan požalio na svoju majku.I pored svega ovoga, Mirko nije zabrinut za restrikcije i već je našao način da povremeno izađe u provod s društvom.- Rekao mi je da nikada sebi ne bi dopustio da mu devojka plati piće i da zato ne možemo da se vidimo. Kad se uželi provoda, izađe s drugovima, koji razumeju njegovu situaciju i novčano mu pomognu - završava naša sagovornica, koja je insistirala na anonimnosti.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar Goce Božinovske, ali ona se nije javljala niti je odgovarala na naše poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track