(FOTO) SEĆATE SE GRUPE BEAT STREET? Harali su 90-ih, svi znate hit OPSESIJA, ovako danas izgledaju
Foto: Printksin

Potpuna promena

(FOTO) SEĆATE SE GRUPE BEAT STREET? Harali su 90-ih, svi znate hit OPSESIJA, ovako danas izgledaju

Stars -

Dens grupu "Beat Street", koja je bila na vrhuncu popularnosti devedesetih godina, činili su Beba, Husa i Ljuba. Do danas su se dosta promenili, tako da biste ih teško prepoznali.

Grupa je osnovana još 1992. godine, ali kao rep sastav. Međutim, samo dve godine kasnije objavili su legendarnu "Opsesiju", pesmu koja je obeležila njihovu karijeru, i nastavili u dens ritmu.

Ipak, karijera nije potrajala pa se "Beat Street" raspao posle osam godina. Ljuba Cebalović oženio se Ellom B, takođe zvezdom devedesetih i otišao u Nemačku. Danas su uspešni, ne bave se muzikom i imaju četvoro dece.

Druga dva člana, Husein Alijević Husa i Dušanka Dekić Beba, takođe su se venčali, ali su nastavili, na neki način da se bave muzikom.

"Ne nedostaje mi zato što mislim da ljudi stalno treba da idu napred. Sa druge strane, jako sam ponosna na sve što sam uradila kao član Beat Street-a", rekla je Beba.

Za razliku od nje, Husa je započeo i karijeru tekstopisca pa je otkrio da on stoji iza nekih najvećih hitova.

"Ponosno najavljujem Draganu Mirković koja će uskoro izaći sa par mojih pesama za koje verujem da će biti veliki hitovi.Imao sam prilike i da po prvi put sarađujem sa Svetlanom Ražnatović. Numera Nevinost jedna je od najslušanijih na ploči i jako sam zadovoljan tom pesmom", rekao je Husa.

On priznaje da i dalje jede hleb zahvaljujući plodovima rada iz devedesetih godina.

"Karta je svakako "Opsesija". Dan danas se pojavi neko ko me pozove da otpevam tu pesmu", kroz osmeh govori ovaj poznati pevač devedesetih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track