SRĐAN ŽIKA TODOROVIĆ ZA KURIR: Rastu slušam, Anu nikako!
Foto: Nebojša Mandić

Glumac o kolegama iz žirija

SRĐAN ŽIKA TODOROVIĆ ZA KURIR: Rastu slušam, Anu nikako!

Stars -

Popularni glumac je najveće iznenađenje novog šoua na Pinku, a prvi dan snimanja proveo je s novinarima, kojima je otkrio stvari iz poslovnog i privatnog života

Nova, peta sezona šoua „Ja imam talenat“ uskoro startuje na Pinku, a ekipa Kurira juče je prisustvovala snimanju prve epizode u studiju u Šimanovcima.Koje će nam talente predstaviti takmičari, tek ćemo videti, ali sada najveću pažnju izaziva deo žirija: bračni par Ana Nikolić i Stefan Rasta, kao i neočekivani izbor Pinka - glumac Žika Todorović. Juče nam je otkrio otkud u ovakvom projektu.- Volim da eksperimentišem, da probam nove stvari. Isto je i na filmu: ja volim da radim ono što bi svi glumci odbili. Nije mi problem da sedim s reperom, volim hip-hop muziku. Rastu sam slušao i ranije, ali ne znam baš sve njegove pesme. Anu Nikolić znam još iz„3K dura“ - kaže Žika za Kurir.

Biće zabavno s njima.. Ana Nikolić i Rasta Đurić
Biće zabavno s njima.. Ana Nikolić i Rasta Đurić

Naravno, pitali smo ga da li je u odluci pomogao i honorar.- Ma ne, kakav honorar! Ja ovo radim za džabe. Meni je zabavno. S obzirom na to da sam tu najkompetentniji, onda ću biti i najobjektivniji. Da li to znači da ću biti strog, to zavisi od izvođača - tvrdi glumac.Žika Todorović će za žirijskim stolom sedeti pored gospođe Đurić, dok će njen suprug Stefan biti na drugom kraju. Ipak, Ana i Rasta svaki slobodan trenutak snimanja koriste da sednu jedno pored drugog, zajedno idu na pauzu za cigaretu, drže se za ruke i zaljubljeno gledaju.

Sve razumePAPARACI SU OKSrđan Todorović postao je otac pre dve i po godine.- Život mi se okrenuo za 180 stepeni. Nema više izlazaka, zezanja. Rekao sam stop, dosta je bilo. Moj sin me još nijednom nije video na televiziji. Ja ne mogu da ga zaštitim od svoje popularnosti. Kad god odemo na more, tu je neki paparaco koji nas zamoli da siđemo na plažu. Sve je to normalno - kaže Žika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track