Najnovije vesti

Nataša Bekvalac prodaje stanove po Beogradu

Femili biznis

Nataša Bekvalac prodaje stanove po Beogradu

Stars
Bekvalčeva otvara agenciju za nekretnine sa sestrom Kristinom i prijateljicom

Smučilo joj se pevanje!Da li nema leba od pevanja ili je željna novog dokazivanja, tek pop pevačica Nataša Bekvalac otvara agenciju za nekretnine u Beogradu, a u biznis ulazi sa dobrom prijateljicom, kaže izvor Kurira blizak „novosadskoj barbiki“.

- Iako je prodaja stanova bila u stagnaciji, luksuzne nekretnine se prodaju kao i obično, a budući da Nata ima veliki broj poznanika s dubokim džepom, ne bi trebalo da manjka ni klijentele. Firma počinje s radom već u junu, a pored Nataše i njene prijateljice, izvesno je da će deo posla, pa i kolača od profita, pripasti Kristini. Iako sestre Bekvalac nemaju nikakvog iskustva u trgovini nekretninama, Natašina prijateljica se ovim poslom bavi već mnogo godina, pa je realno očekivati da će i njih dve brzo savladati materiju - dodaje isti izvor.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo s Natašom, a na molbu da prokomentariše navode našeg izvora rekla je kako nema komentar i dodala:- Ne znam ko je izvor, ali znam da bi bilo jako lepo kad bismo svi gledali svoja posla.

(R. S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...