KARAMELA IZAŠAO IZ BOLNICE: Mislili su da sam lažirao infarkt
Foto: Zorana Jevtić

Paparaco

KARAMELA IZAŠAO IZ BOLNICE: Mislili su da sam lažirao infarkt

Stars -

Goran Stojićević poručuje da je nakon što su mu ugradili stent rešio da život promeni iz korena, da prestane da puši i manje se stresira

Goran Stojićević Karamela juče je napustio bolnicu, nakon što je u petak doživeo infarkt.Imitator i voditelj „Balkanskih prevara“ oseća se dobro, a kako kaže, ovo mu je bila životna opomena.

- Rešio sam da ostavim cigarete i da se posvetim sebi. Menjam život iz korena! Ne želim da se vraćam u bolnicu. Srećan sam što sam živ! Ugradili su mi stent, ali s tim može normalno da se živi - rekao je Karamela i dodao da je previše stresa moglo da ga košta života.

- Radio sam dve emisije uporedo - „Balkanske prevare“ i „Tragove istine“, pa sam se mnogo nervirao - ispričao nam je on.

Omiljen... Bolničko osoblje ispratilo Karamelu
Omiljen... Bolničko osoblje ispratilo Karamelu

Nakon što se saznalo da je pretrpeo infarkt, mnoge pevačice su mu uputile reči podrške. - Suze su mi krenule kad sam čuo da su Zlata Petrović, Goca Božinovska i Mira Škorić zaplakale zbog mene. To me je baš dirnulo. Zvala me je i Nada Topčagić i veoma me iznenadila. Mislila je da sam lažirao infarkt. Rekla mi je: „Svaka ti čast na reklami za infarkt“ - kroz smeh je rekao Karamela.Pri izlasku iz bolnice doktori i sestre su pozdravljali i grlili Karamelu, a jedna od sestara nam je ispričala da su ga svi u bolnici zavoleli jer ih je zabavljao i njih i osltale pacijente.J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track