JAČI OD BALKANSKOG MENTALITETA Ovo su BRAKOVI srpskih zvezda kojima razlika u godinama NE MOŽE ništa
Foto: Kurir

Niko im ništa ne može

JAČI OD BALKANSKOG MENTALITETA Ovo su BRAKOVI srpskih zvezda kojima razlika u godinama NE MOŽE ništa

Stars -

Aktuelna tema ovih dana je zajedničko saopštenje Nine i Branislava Lečića u kom su objasnili da se razvode nakon osam godina braka, jer su se "udaljili i lagano otuđili".

Mnogima je činjenica da je glumac stariji od voditeljke 31 godinu pre zazvučala kao realniji razlog za prekid brakaMeđutim, uprkos svim izazovima koje drastična razlika u godinama i drugi faktori mogu da donesu, predstavljamo vam top 5 parove čija ljubav opstaje uprkos razlici u godinama.

1. Verica Rakočević i Veljko KuzmančevićOvaj bračni par predstavlja apsolutni rekord kada je razlika u godinama u pitanju. Rakočevićeva je od svog supruga starija čak 35 godina, a čini se da za njihovu bračnu harmoniju razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem. Upravo suprotno, Veljko i Verica su umetničke duše avanturističkog duha, pa jedno drugom predstavljaju idealnu polovinu.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

8 GODINA VERNOSTI: Ovako je počela ljubav Nine i Leke, a sada se završava razvodom!

2. Haris i Melina DžinovićModna dizajnerka Melina Džinović mlađa je od supruga Harisa 29 godina a njihov dugogodišnja veza formalno je ozvaničena brakom pre dve godine. Haris i Melina su zajedno već 14 godina i imaju dvoje dece, a tajna njihovog uspešnog braka možda leži u činjenici da su oboje podjednako uspešni u poslu kojim se bave.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

3. Aca i Sonja VuksanovićBaš kao što je slučaj sa parom koji im prethodi na listi - Aca je od Sonje stariji devet godina, ali njihov brak se suočavao sa ozbiljnijim izazovima. Činjenica da je gospođa Vuksanović bivša supruga Acinog nekadašnjeg prijatelja i kolege Željka Šašića, povremeno je dovodila u centar medijske pažnje ovaj estradni par, ali Sonjin i Lukasov odnos nikada nije bio poljuljan zbog toga. Par ima ćerku Viktoriju, a Sonjina i Željkova ćerka iz prvog braka, Sofija živi sa njima.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

4. Željko i Jovana JoksimovićLjubav između Jovane i Željka se rodila na poslu - kada su, pre nekoliko godina bili angažovani kao voditelji Evrovizije. Danas imaju sina Kostu, oboje su uspešni u svom poslu, a činjenica da je Željko devet godina stariji od Jovane je gotovo neprimetna.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

5. Ana Sević i Darko LazićU poslednje vreme ovaj bračni par punio je novinske naslove zbog Darkovih navodnih prevara i Anine navodne odlučnosti da stavi tačku na dvogodišnji brak. Međutim, dvoje pevača su i dalje u skladnom braku, a lepa Užičanka je od supruga starija devet godina.

IZA SEBE IMA JOŠ JEDAN PROPALI BRAK: Evo sa kim je Lečića varala žena

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Srbija Danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track