UBILI BI ME DA SAM BILA BUDNA: Lepa Lukić pala u postelju posle pljačke!
Foto: Zorana Jevtić

Opljačkana kraljica narodne muzike

UBILI BI ME DA SAM BILA BUDNA: Lepa Lukić pala u postelju posle pljačke!

Stars -

GDE ĆE VAM DUŠA Kuća je bila u haosu, sve je bilo isprevrtano i razbacano. Odneli su mi pare, kao i sva dokumenta, kartice, čak i kanadski pasoš, kroz suze kaže kraljica narodne muzike za Kurir

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Kuku meni, opljačkali su me! Sreća moja da sam spavala. Da sam bila budna, izudarali bi me sigurno. Ma ubili bi me! - zavapila je Lepa Lukić (76) juče kad smo pokucali na vrata njenog stana u Žarkovu.Pevačica kaže da je spavala u svojoj sobi i ne sluteći šta se dešava u susednoj prostoriji. Kasnije je shvatila da su lopovi upali kroz terasu, šrafcigerom razvalili vrata i pokupili joj dokumenta, kartice, kao i 900.000 dinara i 1.600 evra!- Ustala sam oko sedam ujutru da bih otišla do toaleta i videla sam da mi je maca veoma uznemirena. Podigla sam glavu i šokirala se! Kuća je bila u haosu, sve je bilo isprevrtano i razbacano - uplakano priča pevačica i dodaje da su joj i ulazna vrata bila širom otvorena.

... odneli su mi sav novac, sreća da nakit nisu našli
... odneli su mi sav novac, sreća da nakit nisu našli

Lepina komšinica dodaje da su lopovi ušli kroz terasu, na visini od osam metara, a da su koristili merdevine ili su zakačili kuku kako bi se popeli.- Lepa me je odmah nazvala i rekla mi za svoju muku. Ja sam alarmirala policiju jer je ona bila u šoku. Čim su stigli, pozvali su Hitnu pomoć jer Lepoj nije bilo dobro. Bila je bleda kao krpa - priča pevačicina prva komšinica.

... policajci su uzeli otiske s komoda i fioka koje su lopovi dirali...
... policajci su uzeli otiske s komoda i fioka koje su lopovi dirali...

Lukićeva kroz suze kaže da su joj lekari dali lek za smirenje, da su joj izmerili pritisak 200 sa 100 i da je prava sreća što se nije šlogirala. Nije joj jasno zbog čega su joj uzeli i sve dokumente i kartice, čak i kanadski pasoš:- Policajci su uzeli otiske s terase, s komoda i fioka koje su dirali. Rekli su mi da ovakva pljačka traje samo tri minuta! Ušli su prvo u dnevnu sobu, gde mi je bila tašna, i odatle uzeli 900.000 dinara. Potom su mi ispreturali po fiokama, odakle su uzeli kartice, zdravstvenu knjižicu i 1.600 evra. Posle su prešli u drugu sobu, gde nisu ništa pronašli jer sam imala samo bižuteriju, a onda su uleteli u sobu gde spava moja maca. Tu su ormari bili isprevrtani, kutije razbacene, verovatno su tražili nakit. Srećom, nisu našli .

Vrata od terase su mi obili šrafcigerom...
Vrata od terase su mi obili šrafcigerom...

Uprkos pljački, juče je održala probu za koncert, zakazan za 17. novembar u Sava centru.- Moram, ne odustajem od koncerta jer sam profesionalac. Otpevala sam sve, kao boginja. Svi su se čudili u orkestru - zaključuje Lukićeva.

Merdevinama se popeli na drugi sprat...
Merdevinama se popeli na drugi sprat...

Danas u KURIRU pročitajte još:

* ŠERIFOVIĆKA OSTAVILA ELENU KARIĆ: Pevačica zbog skandala napustila Srbiju!* NASLEDNICA BABA VANGE PREDVIDELA KRAJ EVROPE: Kontinent će uništiti ekološka katastrofa!* ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ SHVATILA SVE: Nemam više ni mamu ni baku! * MAJKA UBIJENOG NAVIJAČA: Moj sin nije krimos, već humanitarac!* UBIO ŠEFA ZBOG MLADE SOBARICE: Žrtva i ubica iz Niške Banje bili nerazdvojni godinama!* ŠPIJUNI IZ TAJNIH SLUŽBI PRISLUŠKIVALI I VUČIĆA?! Istraga zbog sumnje da je bilo propusta u radu* SNEŽANA SAVIĆ O SKIDANJU PRED KAMERAMA: Pokajala sam se zbog debele dublerke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track