LEPA LUKIĆ U ŠOLJI TRAŽI LOPOVE: Hm, vidim neke rešetke! To znači da su im policajci na tragu!
Foto: Dragana Udovičić

Gatanje Pevačica odlučila da nađe pljačkaše, i to kako

LEPA LUKIĆ U ŠOLJI TRAŽI LOPOVE: Hm, vidim neke rešetke! To znači da su im policajci na tragu!

Stars -

Javlja joj se Uskoro će ih uhapsiti! Sad mogu mirno da spavam, kaže Lukićeva za Kurir

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić (76), koja je opljačkana u noći između subote i nedelje, rešila je da slučaj preuzme u svoje ruke i sama pronađe lopova, i to gatanjem u šolji!Ekipa Kurira je juče, zabrinuta za pevačicu, ponovo svratila do njenog doma, a Lepa je bila mnogo bolje raspoložena. Čitala je Kurir, a nakon što je popila jutarnju kafu, prevrnula je šolju i značajno nam rekla:- Znam neke tajne gledanja u šolju, sama ću otkriti lopove, kao i da li će se ponovo vratiti! Ne mogu sve da otkrijem, ali... Hm, vidim neke rešetke! To znači da su policajci na tragu lopovima, uskoro će ih uhapsiti! Dobro je, sad mogu mirno da spavam.

Istina na dnu šolje... Lepa je s namerom skuvala kafu
Istina na dnu šolje... Lepa je s namerom skuvala kafu

Hvala bogu da sam živaLukićeva kaže da se dan nakon pljačke mnogo bolje oseća, a koliko je u subotu bila uznemirena, govori i to da je pobrkala koliko su joj novca ukrali.- Bila sam u šoku, pa sam rekla da su mi uzeli 900.000 dinara. Srećom, bilo je 90.000 dinara i 1.600 evra. Juče nisam znala šta pričam od stresa. Danas sam bolje, svraćala mi je Hitna pomoć i sad sam stvarno dobro - rekla nam je pevačica.Zahvaljuje bogu što je živa i kaže da ovaj dan slavi kao drugi rođendan jer je već jedan susret sa smrću izbegla:Niko me ne zove- Onog dana kad je Silvana Armenulić poginula, trebalo je da budem s njom u kolima. Ali, uspavala sam se i, eto, spasla se. Ovo mi je drugi put da sam preživela, i to opet zato što sam spavala dok su me pljačkali. Slaviću ovaj dan kao rođendan.Kaže da je zovu zabrinuti prijatelji, ali ne i oni sa estrade.- Stigla mi je samo jedna poruka, ali ne znam čiji je broj - zaključuje Lepa Lukić.

Istraga Tipovali su Lepinu kuću PRATILI JE DANIMAKako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, pretpostavlja se da su lopovi danima tipovali Lepinu kuću, misleći da ima dosta novca s obzirom na to da sprema veliki koncert.- Pljačka je trajala kratko, oko pet minuta. Postoji mogućnost da ju je neko pratio i čekao da bude sama u kući - rekao je izvor iz istrage.Nejasno je zašto su, pored novca, ukrali i Lepine pasoše, i srpski i kanadski, čak i zdravstvenu knjižicu, a naš izvor tvrdi da su možda time hteli da poruče pevačici da imaju dosta informacija o njoj i da je time zaplaše. Ali pevačica se ne boji, pa je opet u fokusu njen koncert 17. novembra u Sava centru.- Očekujem da publika dođe na koncert da uživamo i da proslavimo 55 godina moje karijere - rekla je Lepa za Kurir, a lopovima je poručila da sav novac od sada drži u banci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track